Къде се крие истината!?

You are currently viewing Къде се крие истината!?

Къде се крие истината

Натиска на империите над нас намалява и е време да си кажем някои истини. Много е трудно да накараш човек да приеме истината и да заработи с нея, когато е обкръжен от безброй примамливи и сладки илюзии за лесен и щастлив живот, без отговорности и напрежение.

Духът е неспокоен и за да се балансира слиза в по-големи плътности. Там, той получава възможността да вземе урок и да запълни празноти и така на вибрационно ниво да е стабилен. Свързаните с нас духове от минали животи очакват да ги повикаме и да ги материализираме, за да вземат и те така нужните им уроци. Понякога човек носи като на коледна елхичка няколко духа със себе си и като избере партньора, с който да съвместят усилия и да научат новопоявилото се духче  на така нужните му умения и да го балансират. То пък, малкото духче, израства и неговите празноти са причина да търси партньор за баланс и така танца на живота продължава.

Връзката между мъж и жена е основополагаща. Ще ви прикача една статия, която ми изпратиха за мнение и оценка, за да започнете да разграничавате илюзиите на западния свят от неговите достижения. Когато един дух не съумява да получи нужното  за което е дошъл или е било обещано от неговите родители по време на зачеването, то търси обратния път. Така млади хора започват да пушат треви, да взимат анфитамини и разни други халюцогенни, за да си припомнят от къде идват и какво точно им трябва, за да се балансират. Но нещата не се получават по тоя начин, а се задълбава проблематиката. Понякога урока за който сме дошли е в много по напреднала възраст. Както казват българите:рано пиле рано пее. Но докато му дойде на  един въплатил се в тяло дух да пропее, понякога минават и повече от 50 години, а дотогава  той страда, бори се, учи се и се подготвя точно за този си житейски изпит. Има и други случаи които съм срещал, да дойде малко гномче и да си вземе кукличката и да се върне обратно и то веднага като си гушне кукличката. Не можете да си представите колко богат е света на експерименти и тук е една голяма житейска лаборатория, кипяща от опити и достижения и разочарования и неуспехи. Но зад всеки експеримент се крие проявление на вселенски закон. За това няма грешен резултат от даден експеримент, а само неприет  и неразбран. За това не трябва да спираме да създаваме нови и нови ситуации, но и да не се отказваме да завършваме старите и да преосмисляме разочарованията си. Оставете страховете ви да ви водят, те показват празнотите ни. Там, на празно и широко, лесно се създават нови ситуации.

Не търсете решение на проблем в живота като ми звъните за регресия. Има си достатъчно хора, дето да продават тази илюзия на мозъка  в желанието си да се балансира и то без да е направило никакво усилие тялото. Да, точно така е, регресията е предизвикано сънуване, почти кошмарен сън. Много често продавача на илюзии не е в състояние да предизвика този ефект, но опазил ни Бог от тях, но си има други, които са много ловко обучени и правят невероятно големи бели. Решението на земните ни проблеми е в материалния свят, тук и сега на една ръка разстояние. Не се връщайте назад , че някои може и да не оцелеят. Така се стартират болести на тялото и се отваря шизофрения или друга мания. Виждал съм Клеопатра, Марк Антоний и кой ли още не от минали животи, а в тоя са просто много объркани духове.

Написах книга с помощта на която да изваждаме проблема за нашите неуспехи в сегашния момент, нещо като самоанализа. Тя носи името и на методиката която създадох „Регресия на зачатието“ .  връща ни в оня момент, в който сме пожелали да се родим и сме приели и проявлението н а вселенските закони и в материалното им проявление. Ние вече сме тук, нека се учим как да живеем, а не да бягаме и да се крием. Винаги има изход и решение, не се друсайте, не се отказвайте, не се разболявайте и не оставяйте незавършени експерименти, както и не бягайте от обещания, които сте давали по без гащи. Децата са нашето бъдеще, не ги подценявайте и да знаете, че винаги са преди нас в желанията си за живота, но винаги зад нас във времето и опита.

http://www.bnews.bg/article/205070 за да видите как е и по другите земи

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!