ВТричането

You are currently viewing ВТричането

Психология на бъдещето

Втричане, убийства на деца, ограбване на старци, бой на деца над учители, безотговорни лъжи, ненаказани кражби и предателства на родина са това, което трови ежедневието ни. Няма ден, в който по телевизията да не ни заливат с новини от този род.

Втричането.

Кучето и коня са най-добрите приятели на човека.  Както човека имат своята душа и своята логика, често божествена. Защо божествена, защото се самозабравяме и не знаем до къде да спрем, искаме да подредим света така, че да ни е удобен на нас, без да се съобразяваме с другите живи твари. Не само със живите, но все повече информации излизат за опитите на човек да манипулира природата, климата и поведението на Земята, земeтресения и вулканична дейност чрез взривове и магнитни влияния. Има два типа хора, едни без отговорност пред света, наричаме ги по нашите земи безбожници, другите сме ние с тебе, да, ти, дето четеш. Ти, дето си загрижен дали ще има замърсявания и дали ще повлияят върху здравето на нашите деца, дали ще има суша и дали радиоактивността няма да увреди дълготрайно почвите и да натрови земите ни. Но има и такива, дето ги наричат рептилии и техните последователи, дето не смея да нарека човеци, немислещи за нищо друго, освен за самите себе си, не само за днеска, но и със злоба и мъст към цялото човечество за това, което е било и преди векове дори.

Тук, ние траките, наричани с много имена но останали едни и същи, трябва да пазим нашите си обичаи и да разгадаваме логиката и смисъла на нашите деди. (потърси информация за гети, готи, беси) Ако го правим , то ще видим ,че няма разлика между вчера и днес. Законите, по които са се случвали нещата са все едни и същи вселенски закони  и ще разберем, че ние ,днешните, с нищо не сме по-умни от дедите си и единствената разлика е в това, че те са си комуникирали с пратеници, а ние с GSM-ми. Но ако направите един анализ на посланията препращани от нашите деди и разговорите по сегашните чатове, много биха се съгласили да излязат от чата или поне да променят поведението си в него.

Археологията ще вади древни артефакти, по които ще се докаже, че не ние, българите, наследниците на траките сме варварите, а окупаторите на нашите земи, които идват тук и като не съумеят да ни обсебят и подчинят на тяхната култура, крадат каквото могат да разберат от нашата, представяйки я за тяхна, а нас наричат варвари и предатели на имперските им каузи за величие.

Повредена ни е психиката на народа, постоянно живеещ под стрес, лъжи и манипулации и постоянно някой ни нарежда какво да бъдем и как да се държим, вменява ни вина и чувство за малоценност.

На всички сме дали по нещо. Култура на гърците, писменост на готите, вярата на руснаците и акъл на турците, а сега и урок на другата велика империя предстои да дадем и пак да оцелеем. Няма да спрат тия дето да се гърчеят, турчеят, русофили и русофоби, франкофони всякакви други галфони.

Животните също имат своята душа,  а щом имат душа, то тя има своята логика. За кучетата и конете, които са заживели заедно с нас, а и всички останали други животни, които сме приели да са част от нашата среда трябва да се грижим, защото тяхната психика е подвластна  на нашата.

След продължителната зима, тежки снегове и кучешки студ започва събуждането на природата. Ако бяха в природата, то кучетата нямаше да имат проблем, но при нас те не съумяват да очертаят границата  до къде може и трябва да бъдат предпазени, тоест, да се покаже кой е водещият. Ако прочетете подробности за обичаите втричане, ще видите че това е лекуване, заздравяване на психиката и гонене на бесовете. Тази връзка между човек и куче трябва да се поддържа жива. Много е трудно да се разбереш с четириногия си приятел, но още по-трудно е да се разбереш с говорящата си половинка. Някои се сближават повече с кучето си отколкото с партньора в живота човек.

Гледах по телевизията репортаж, за това как природозащитници блокират села, за да попречат на вековните традиции. Поведението на водещите бе потресаващо, те просто бяха побеснели и не допуснаха да се изкажат представителите на селото, а натикваха микрофона в устата на някаква недобре говореща млада жена с каменно лице (не мога да твърдя дали е в следствие пластични операции или е поза, но и в двата случая е маска, а не истинската й същност), която на моменти поглеждаше с такава злоба и ненавист, че да те втресе. Подаряваха им плюшени играчки. Не знам на кого му хрумна тая идея, на хората които живеят в реалността да подаряваш играчки. Поради унищожаване на индустрията и липсата на поминак, то дори техните деца от ранна възраст си играят с живи играчки и израстват преждевремено и са много по-адекватни от апартаментните паркетни лъвове. Трагедия, подсилена от арогантното отношение на водещите три жени лица на съвремената жена и пример за обществото. Имах чувство, че са ги извадили от някой фризер за дълбоко замразяване, абсолютна неадекватност и неуважение към хората. Не дадоха да се доизкаже дори кмета, да не говоря за възмутените селяни, които им връщаха играчките от вече изпреварили  ги други защитници. Аз питам, кой им плаща на тия разходите, кой купува тия играчки. Защо нашите деца са поставени на заден план пред каузи за животни от хора, които не знам дали са отгледали нормално в двор едно куче. Че то апартаментското куче куче ли е!?

Убийство на дете. С това днеска се започва сутринта, забравиха ли за втричането!? Вцепених се!

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!