Консултации

Консултации

Всичко е лично, ама много лично!

За всички с наболели проблеми, нетърпящи отлагане. За всички с желание да се сборят и реализират, да защитят род и да възпитат деца предлагам лични консултации.

Нека да разгледаме заедно проблемите и да ви помогна да осъзнаете проблематиката в която се борите. Нека да разгледаме снимките( в образа и излъчването на очите е кодирана личностната честота) на другите участници в театъра на вашият живот, за да видим какво ви липсва и какво не разбирате а после ще ви предложа посоки от които сами да си изберете вашата. В последствие ще ви помагам и подкрепям по новата пътека и така ще направим промяната на света около вас, променяйки възгледите ви, повишавайки опитност и разбирайки обкръжаващите.

Дори и най-успелите политици ги свалят с викове на недоволство. Дори и най-красивите ги спохожда старостта и там по неволя ролята се променя. Дори и най-умните имат пропуски, които ги отделят от реалността и се изгубват във време-пространството. Всички са хора, имат семейство и родители, страдат за неуспехите на своите деца и се разболяват когато загубят път или връзката с духът си.
За всички вас предлагам лична консултация, за да усетите духът си и да намерите единствено верният за вас път към щастието.

Болестите!?

Нашите мисли ни разболяват. Оная част от енергията, блокирана от нашите лоши мисли, създава вълновото поле в което нашето тяло не съумява да се справи и се разболява. Колебанията разпиляват енергията и когато минем екзистенц минимума то пак се разболява от липса на енергия. Тия пък, които искат да променят тялото си, или блокират в тях програми пожелани по зачатие си изграждат тумори и то понякога злокачествени. За болести и неразположения предлагаме съвместни консултации с лекар.

Неуспехите ни убиват!

Когато се родим, ние сме като вече добре скована библиотека, но без нужната в нея литература. Започва зареждането с информации от обкръжаващият ни свят, който не винаги мога да нарека реален. Много време ние като народ сме под натиск и това ни кара да живеем в двоен стандарт и да се чувстваме угнетени и потиснати, непризнати и неразбрани. Много често малко информация за реалния свят подрежда разпилените ни представи и ни помага да реализираме мечтите си.
Не отлагайте промените в себе си, защото това усложнява ситуацията и няма как да я избегнете, защото всички уроци през които трябва да преминем са кодирани в нас по зачатие. Няма как да избягате от себе си, нито в друг град, държава или дори континент.

Исихазма също има български корени и в мълчание се изгражда връзката на ума с духа. Медитациите водят до успокояване, но не са дали просветление на нито един ум.(Сидхарта е потвърждение за това)духовните гуровци просто ви създават илюзии за друг свят, но там пак ще сте непораснали и ще ви уравняват по групови стандарти и пак няма да сте вие.

Щастието е в баланса на личността с околния свят и е време да се обърнете към себе си, да се познаете и да заобичате света!

Валентин Ковачганев

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!