Консултации

Консултации

Всичко е лично, ама много лично!

За всички с наболели проблеми, нетърпящи отлагане. За всички с желание да се сборят и реализират, да защитят род и да възпитат деца предлагам лични консултации.

Нека да разгледаме заедно проблемите и да ви помогна да осъзнаете проблематиката в която се борите. Нека да разгледаме снимките( в образа и излъчването на очите е кодирана личностната честота) на другите участници в театъра на вашият живот, за да видим какво ви липсва и какво не разбирате а после ще ви предложа посоки от които сами да си изберете вашата. В последствие ще ви помагам и подкрепям по новата пътека и така ще направим промяната на света около вас, променяйки възгледите ви, повишавайки опитност и разбирайки обкръжаващите.

Дори и най-успелите политици ги свалят с викове на недоволство. Дори и най-красивите ги спохожда старостта и там по неволя ролята се променя. Дори и най-умните имат пропуски, които ги отделят от реалността и се изгубват във време-пространството. Всички са хора, имат семейство и родители, страдат за неуспехите на своите деца и се разболяват когато загубят път или връзката с духът си.
За всички вас предлагам лична консултация, за да усетите духът си и да намерите единствено верният за вас път към щастието.

Болестите!?

Нашите мисли ни разболяват. Оная част от енергията, блокирана от нашите лоши мисли, създава вълновото поле в което нашето тяло не съумява да се справи и се разболява. Колебанията разпиляват енергията и когато минем екзистенц минимума то пак се разболява от липса на енергия. Тия пък, които искат да променят тялото си, или блокират в тях програми пожелани по зачатие си изграждат тумори и то понякога злокачествени. За болести и неразположения предлагаме съвместни консултации с лекар.

Неуспехите ни убиват!

Когато се родим, ние сме като вече добре скована библиотека, но без нужната в нея литература. Започва зареждането с информации от обкръжаващият ни свят, който не винаги мога да нарека реален. Много време ние като народ сме под натиск и това ни кара да живеем в двоен стандарт и да се чувстваме угнетени и потиснати, непризнати и неразбрани. Много често малко информация за реалния свят подрежда разпилените ни представи и ни помага да реализираме мечтите си.
Не отлагайте промените в себе си, защото това усложнява ситуацията и няма как да я избегнете, защото всички уроци през които трябва да преминем са кодирани в нас по зачатие. Няма как да избягате от себе си, нито в друг град, държава или дори континент.

Исихазма също има български корени и в мълчание се изгражда връзката на ума с духа. Медитациите водят до успокояване, но не са дали просветление на нито един ум.(Сидхарта е потвърждение за това)духовните гуровци просто ви създават илюзии за друг свят, но там пак ще сте непораснали и ще ви уравняват по групови стандарти и пак няма да сте вие.

Щастието е в баланса на личността с околния свят и е време да се обърнете към себе си, да се познаете и да заобичате света!

Валентин Ковачганев

Вашият коментар

Close Menu
×
×

Количка