Уроци за духа

You are currently viewing Уроци за духа

Другото Училище-уроците на духа
Човек е воден от желанието на духът си да се усъвършенства довело го в дуалност(живота), чувства и преживява с душата си и се реализира чрез тялото си в играта на живота.
Всеки един народ преживява своите кармични болки и страдания по време на израстването си. На илюзии са подвластни младите генерации, древните народи страдат от предателство и завист. Както родителите са толерантни към децата си и не искат да ги вкарат веднага и неподготвени в играта на реалния живот от страх да не се разочароват и да избягат обратно в смъртта. Така и древните народи са толерантни към новоизлюпените генерации и преработват всяка тяхна илюзия, така върви нормалния ход на израстване кармата на Земята. Но една група запознати с модела на Земята, нарекли се световният елит, осъзнал слабостите на древните народи, си играе с тяхната толерантност и манипулират човечеството като го разболяват с илюзии и го вкарват в заблуди чрез паричните потоци.
Времето е реално измерение но и индивидуално за различните енергийни обеми. Едни и същи енергийни закони се проявяват по различен начин в различните енергийни обеми и текат с еднакви скорости отнесени спрямо обема в който протичат. На човечеството винаги му е било трудно да разграничава един енергиен обем от друг, защото в тялото на човека е заложен принципа на вселената и всеки един от нас е център на една вселена, на едно пространство заето от енергията на дадения човек, на едно ниво на съзнание различно за всеки, но всички сме равнопоставени под купула на земята(наричан в нашата религия Бог-Отец, Аллах в една друга)и винаги става на въпрос за едно и също.
Истината боли, но тя лекува всички болести, отговаря на питащите и задоволява търсещите, спира страдания и съгражда достижения.
„Парите са разменна монета за слепи!“ е казал поета Стефан Цанев. Показва и начина по който се управляват слепците, които нямат връзка със своя дух и само преживяват и са подвластни на страховете на душата загърбили силата на духа виждащи единствено и само парите.
И сега в световен мащаб има една печатница на илюзии, която непрестанно залива света с новоотпечатани пари. Паричната маса става все по-голяма а материалното й проявление се стопява и обезстойностява в океана от пари. Идва един критичен момент в който илюзиите в желанието си да удавят духа ще го измият и той ще се възправи с невероятна сила и чистота в цялото си величие и сила. Този момент наближава, вече има един народ, който отхвърли диктатурата на Международния Валутен Фонд и на Световната Банка-Боливия.(а спомняте ли си оня предаден от собствената си партия комсомолец Жан Виденов!?) Има една държава в Европа, която спря паричните потоци на Джордж Сорос и се моля да се измие бързо от илюзиите и да покаже лек и път за старата и болна Европа, това е Унгария.
Има един народ , който носи в себе си отвореност и връзка със своя дух по зачатие и е време да се събуди и да научи и другите на това. Във всички времена сме проявявали тази сила и пак ще я проявим.
Идва видов ден! Но той не е комунизма, който говори за общо свемирно съзнание, не е и неолиберализма спрягайки евроатлантически ценности а е истинската демокрация и народовластие а не размиване на съзнанието с цел създаване на нова доктрина.
Светът не може да бъде управляван от самовлюбени глупаци говорещи от името на Бог и сами преживявайки се на богове. Във всеки един от нас живее дух и рано или късно той може да бъде събуден и тежко им на илюзионистите илюминати. Не можеш да се правиш на прожектор заслепявайки очите, духът е този който жадува за светлина и не я отчита с очите на тялото, него не можеш го излъга.
На нашият народ е дадено да чува духа, да си говорим с него в нас самите по подобие на Орфей. Оня Орфей от Родопите, тракиеца чийто деца после прогонените поради неуважение на духа и неспазване на толерантност алчни пълчища, нарекоха варвари и обсебиха неговите храмове и се окичиха с името на Бога. Неможаха да скъсат тази връзка на тялото с духа у нас българите и тя ще ги погуби. Няма да има война а просто ще блесне истината. Тя, истината ще измие насложената мъка и потиснатост и ще възправи духа съграждайки правила за един справедлив свят в който да се спазват законите управляващи вселната. В своите изследвания човечеството вече има своите достижения. Телефонът в джоба ви звъни без кабел, вече има създаден квантов компютър, който алчността на глобалистите ще разпространи и така и той ще даде още светлина за проявлението на вселенските закони в нашето земно измерение. Пак ще станат център на внимание експериментите в Церн и значими резултатите от експримента. Човечеството ще започнем да вижда и оценява и другите видове съзнания проявени около нас, няма вечно да се занимаваме само със себе си.
Вярвам в това, както Ботев е вярвал в събуждането на нациите поздравявайки Парижката комуна.
Вярвам в това с детския ентусиазъм и непримиримост на който бе подвластен моя учител Кубрат Томов, който в края на живота си ослепя, но непрестана да усеща светлината в себе си.
Винаги ще има утре, винаги ще се разсъмва и каквото и да се случи с тоя свят, то устрема на човечеството да се усъвършенства воден от своя дух няма да умре!
Очаквайте новият сайт на Другото Училище.(www.drugoto.bg) В раздел обучения може да откриете това на което искате да се научите, за да усмирите духът си и да помогнете на близки и любими хора, родители и да прославите своя народ.
Свръх съзнанието не се постига с внушения под хипноза, а чрез реализация на желанията на духа заложени в зачатие, чрез опитности да отчитаме процесите в живота и чрез материални достижения видни за всички предизвикали възтор и възхищение. Лекарствата не лекуват тялото, а карат духа да се примири с ролята на тялото и са ефективни само до момента на осъзнаване. Какво се случва после без лекарства ли!? Да сте видели осъзнат да боледува!?
Ние българите имаме директна връзка на духа с тялото, но пътят по който да станем едн цяло с духа е различен за всеки един от нас. Ние сме уникални. Това ни определя като див и непреклонен , трудно управляем народ. Но когато се стигне до критичният момент се възправяме като едно и учудваме света със своята сила и дръзновение.
Не искам вече велики личности, искам да съм свидетел на велието и възхода на един осъзнат народ!
Валентин Ковачганев
Квантов психолог, консултант по проблемите на живота, създател на ДУ и продължител на делото на Кубрат Томов за Нова Култура
Член на Боянския дискусионен клуб на българските интелектуалци с председател проф. Божидар Димитров и изпълнителен секретар арх. Миломир Богданов
Средностатистическият българин Божидар Димитров ни е забранил да говорим за спасението на България, остава ни само изхода да работим по отделно, но всички в една посока за възхода и величието й. Няма да заставаме срещу статистиката и да се бием със статистиците, война не щем!

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!