Животът, това са три жени!

You are currently viewing Животът, това са три жени!
Животът, това са три жени!

Животът, това са три жени! Майка, съпруга и дъщеря. След тежки наранявания, човек остава извън играта на живота. Изчезват илюзиите, които болшинството ежедневно гонят, и не ти се иска дори да седиш и да гледаш тъпо в някоя дискотека. Има някои неща, които човек трябва да преосмисли сам. Ако не го стори, просто няма как да продължи. Животът, това са три жени – майка, съпруга и дъщеря.

След като аз се сборих, започнах да виждам безпътицата и неразбирането на живота в очите на купища хора. Цели тълпи, които ежедневно се бутат един в друг изумели и незнаещи кои са и на къде се движат. За да си щастлив в живота не е нужно много, но когато и да го разбереш, никога не е късно.

Двете половини

Всеки от нас е създаден от две половини, мъжката на бащата и женската на майката. Но много малко са хората които живеят в синхрон и с двете. Все имаме усещането че нещо ни липсва, за да сме щастливи и че още нещо съвсем малко крият мама и татко от нас и не ни го казват. А то толкова много ни е нужно за да сме щастливи.

Така минава времето и ние без да се усетим  вече сме пораснали, а така и не сме разбрали тайната за живота. Някои бързат да питат другия пол и създават безразборни и прибързани връзки. После тия връзки бързо се разпадат, защото още след първите няколко месеца се усеща липсата на връзка между партньорите. Секса не е това което събира двама души, или по-точно само това на което може да се крепи една връзка.

Така влизайки от връзка във връзка някои тотално се изгубват и обезличават. Няма да получите отговора за себе си от Кобилкина или друг някой подивял психолог.  И те самите не го знаят за себе си, а камо ли да научат другите. В такива обучения се продава арогантност, агресия, хитринки но не и как да познаеш човека срещу себе си без да му гледаш в портфейла му. Цените са високи и са само за тия дето за да стърчат и да бъдат видими си сядат върху портфейлите.

Няма къде да научите как се работи и как да се реализира блокираният от родното семейство на човека, който харесвате, потенциал. Колкото и силно да е сексуалното влечение, ако не се осъществи връзката между двамата, то тя с времето се разпада. Почват изневери, ражда се ревност и съмнения. После идва най-страшното, раздялата. После пак криза и депресия и пак гледаш напред, а се оказва, че отговора е някъде много назад в миналото в нещо неразбрано.

Животът, това са три жени и първата е майката

Ще ви разкажа за женското в мъжа. Там са три жени. И трите са много важни. Само една да не си е на местото, то няма да го видите тоя мъж  успял и щастлив. Това е причината да виждате алкохолици, наркомани и агресивни а вече  объркани по модерному изпаднали в депресия мъже.

Първата жена е майката. Ако тя не е разбрала колко е силен  духа на мъжът й, то тя винаги ще гледа със снисхождение на своя син. Ще се плаши за него и няма да му се доверява. От своя страна пък самият нейин син израства в колебания и несигурност.  Ще се държи понякога доста глупаво в обществото, макар да усеща силата в себе си.

Животът, това са три жени и втората е съпругата

Втората жена е съпругата, партньора в живота на един мъж. Тя може да му роди директно дъщеря.  Да прехвърли своята отговорност върху нея, че тя да се грижи за обърканият си баща, тя да го прави щастлив.

(Забележка: от Ковачганев съм научила, че няма лошо син или дъщеря че се раждат, защото ние сме свързани духови и понякога с векове се търсим и викаме в живота с нашите бащи и синове. Важно е правилното отношение тук и сега и да познаем кой сме поканили в живота да ни дойде на гости. Не всичко още в това обучение ми е ясно. Надявам се на помощ и подкрепа от ДУ.  Когато ми дойде времето и имам силното желание да се справя отлично и с тоя проблем. Край на забележката! )

Животът, това са три жени и третата е дъщерята

Това, да се крият зад дъщерите си, го правят много жени, неспособни да бъдат учителки на собствените си мъже и да им разгърнат потенциала. Повечето от тая порода жени самите те са били буфера между мама и тате и или търсят в съпруга си новият си баща или бягат от него от страх да не ги нарани и се крият зад децата си. Тогава мъжът израства самотен, чувтсва се изоставен и предаден.  Съпругата е учителка на мъжкият дух. Тя трябва да балансира между неспособноста на майката и незнанието на дъщеря си. Да освободи съпруга от комплексите от майка му и да не му позволи да претоварва дъщеря си със свръхочаквания. Което ще я направи неспособна да влезе в ползотворна нейна връзка когато израстне.

Животът на мъжа, това са три жени!

Пораснали мъже няма! Те излизат със своите търсения и наранявания от ръцете на своите майки още момченца, чувстват се изгубени.  Неуверени в живота и често се връщат назад, за да си досучат. Майките им пък, изпадат в невъзможност и паника, търсят да прехвърлят вината върху приятелката или да обвинят приятелите на сина си.

Така един силен дух на мъж с потенциал може да зацикли и никога да не успее да се реализира. Много хитри лисици, търсят готови мъже за да ги обсебят, но развеждайки един мъж вие му прекъсвате програмата ,особено когато пък има и деца. Не пожелавай мъжа на другата жена, особено когато вече е и майка, че малко са жените които могат да бъдат майки на своите деца а камо ли пък да възпитат и отглеждат чужди. Повечето от тия повлекани сами себе си немогат да гледат. Внимавайте мъже какво правите!

Към мъжете

Не се опитвайте да възпитавате и обгрижвате своите майки, това е работа на баща ви. Създайте семейство за пример, народете своите деца.  Модела на щастие е това което да покажете на своите родители. Не ги учете с думи, покажете им дела. Да видим дали ще познаете своята учителка !?

Благодаря на Другото Училище за това, че съумях да се изправя на крака след тежка травма. Най-тежката в живота, преждевременната смърт на майка ми.  Благодаря и за това, че в последствие разбрах баща ми и това ми даде възможност да израстна като човек.  Да се усетя като пълноценна жена, готова за нов живот, да творя красота препознавайки законите на живота в реалността. Да раждам, отглеждам и възпитавам деца и най-важното е, че съм готова да работя с духа на мъжа, който ми се довери и да му помогна да се реализира в живота. Само един реализиран в обществото мъж  може да бъде грижовен баща и любящ съпруг. Достойно да застане очи в очи с баща си и да уважава майка си като жена. Да спре да пита майка си колко е пораснал.

Към създателя на Другото Училище Валентин Ковачганев

Понеже знам, че харесваш Стефан Цанев, автора на пиесата  „Животът това са две жени“, за това сложих подобно заглавие на моята статия.  Надявам се да я одобриш и да оцениш колко много съм научила за живота. Искам да ти кажа Вальо, че се усещам  пораснала вече в следствие на твоите грижи и обучения в Другото Училище.  Разбрала съм истината за живота, как да оценя, как да се грижа за своя бъдещ мъж и съм готова да стопанисвам семейство. Даже вече чух как ми се сърдят , че се правя на учителка, но го правя с добри намерения и отворено сърце, за да може да ми се довери тоя който пък мен познае. Както си ме учил!

Грета Драгнева

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!