Последно сбогом с Човека и здравей Светеца!

Последно сбогом с Човека и здравей Светеца!

Дедо Добри ни напусна!

Лесно е да се наведеш и да се сбогуваш с изстиналият труп скоро напуснат от духа. Духът, който се бе успокоил още приживе, изчистен и подреден в приемането на света на Дедо Добри.

Тия хора, дето постигат подреденост в мислите си и душата умира приживе, а връзката между тяло и дух става директна, те са мъдреците в нашият жив свят. Жив, защото в смъртта живот няма! Там няма колебания, защото няма душа да се колебае, да преживява и да страда, там всичко протича по законите на Бог, на познатите и на физиката закони на които са подвластни вълните. Там няма минало и настояще а само процес на разпадане и изчистване. Изчистване от незавършените вибрации от илюзии и заблуди на което е подвластно само тялото, объркано от нашите представи за живота, плътски желания и терзания. Но в другия свят няма живот с картинки, разговори, драми и припирни, там всичко се разпада и мълчи хармонията-вечно ехо почва!

А сега за светеца. Подредил мислите си, той освобождава тялото от излишните терзания и болки в желанието да изиграе друга роля и да бъде на друго място. Човек става Той още приживе и то с цялата си енергия и така получава съвършенството на живота. След като духът напусне тялото, то тялото остава подредено в перфектната си форма, не се разпада и се превръща в мощи, а духът излиза с цялоСт и той не се разпада и са в абсолютен енергиен балас с тялото, едно единно цяло!

Сега е лесно да се наведеш , да коленичиш дори и да признаеш Дедо Добри за светец, няма опасност да стане от ковчега и да ти напомни къде бъркаш в своите помисли и амбиции и тайни желания. Но колко се наведоха и го чуха приживе. И аз съм пускал тежки монети в неговата ръка, да си призная не съм посмял да си говоря с него. Та какво мога и да му кажа аз смъртника, подгонил своите проблеми и в битка с безразсъдството на подивелия елит на фона на изгубил представа за реалността народ, как да опазя и възпитам децата си!? Не съм се осмилявал да го знаимавам с моите теми, та какво ли и можеше да ми каже за това, законите на енергията ги зная и аз, но решенията и дали ти стиска да застанеш зад тях или е по лесно да се ослушаш в мрака и да очакваш да ти се размине.

„Храста казал на дървото…“ би изпял оня бард Васко-кръпката
Реалността не е сън, че да ти се размине! Много хора тогава го подминаваха с надменост и се правеха на благодетели с лицемерна щедрост пускайки шепа монети или книжни знаци , частица от откраднатите милиони в ръката на този простоват човечец за тях който бе глупак. И на изток има едни , дето седят пред храма с една купичка на синджир и чакат по един черпак ориз от храма-самани ги наричат. И те са пример за това колко малко трябва на човек, че да оцелее тялото и че всичко останало с което сме се накичили не според сезона е суета, алчност и заблуди!

Сега същите тия се редят на опашка да оплачат напусналата ги възможност да се правят на благодетели и от време на време да могат да се почувстват велики надсмивайки се над нищетата на стареца. А сега!?
Не му завиждам на дедо Добри задето го обявиха на Светец. Сега що народ ще му пише писма с желания, ще го моли да ги представи пред Бог и да се сбъднат техните нищожни за Бог желания, алчни и подли помисли облечени в лъскави одежди и носещи клеймо „добро“ като намерение. Абе който се е оставил да страда приживе ще го тегли и оттатък, но да не бъркаме смирение с примирение другари!

Не ти завиждам Дедо Добри, само да ги четеш тия писма и да им слушаш желанията всеки жив човек би откачил!
Нека се смирим, да се наведем и да станем хора, да събудим човешкото у нас и да признаем правото и на другите да са хора. Спрете да се правите на елит! Има даже и такива курсове за елитарност, нещо подобно на онанизъм на публично место. Има и такива NLP курсове и програмиране, където пък и ще ви променят спрямо желанията ви(заблудите да си го кажем направо), а дали това ще е в синхрон с личностната ви програма по зачатие…

Можете и да се квантово синхронизирате по мислите и разбиранията на подивели да развяват ръце и простотия разни западни или още по лошо, нашенски манипулатори и куп още простотии каращи те да се откажеш от кармата на род, народ а и защо ти е и в твоята карма да страдаш!? Защо да се съобразяваш с законите на Бог и защо ти е да знаеш какво е тяхното проявление тук в света на материалното проявление!? Я карай хедонистично и му таковай майката на всичко!

Но когато дойде време, и точно за такива идва безвреме, и се отвори гроба…
Дедо Добри е светец, но моля ви не го натоварвайте и с вашите простотии! Борете се с тях сами по почина на Добри!

Всички сме хора и Исус е наш брат а не наш Бог, всички можем да постигнем божественост в тяло, стига да се научим да спазваме законите божии поне в дадена област на проявлението на материята на фона на вълните.

Да се преклоним пред Дедо Добри човека и да оставим да си почива духът на светеца!

Вашият коментар

Close Menu
×
×

Количка