Да събудиш логиката в себе си

You are currently viewing Да събудиш логиката в себе си

Да събудиш логиката в себе си

Вчера ми се обади една жена, която търсеше Маг Валентин. Ех, де да бях маг! Щях първо моите желания да сбъдна. Седейки в хола опулен в телевизора в поредния скучен сериал. Или гледайки някакво си там шоу в което се опитват да ни научат да признаваме инакомислещите и инакоизглеждащите от общоприетите норми. Тотално объркване отвсякъде ни затрупва с подходящо филтрирана информация. И я кажи ми ти, как да не потърси човек магьосник. Можете да си представите що народ е стигнал до невъзможното и няма представа с каква крачка се излиза от този омагьосан кръг. Трябва си МАГ!

Минаха повече от две години от смъртта на Кубрат Томов, наш учен енциклопедист, изследовател и общественик. В негова памет четох лекция в ТУ-София, чийто отличник е бил (бившето ВМИ-Ленин). Да речеш не е бил прост човек, но и Маг не е бил. Защото има една камара баби-магове, дето хабер си нямат за структурата на света, но правят ли правят магии, подреждат, събират и разделят хора, нрави и привички. Обявяват врагове и лошотията се лее на реки и само цапаме океана с нашите объркани мисли и желания. Та същият Кубрат Томов е написал две теории, втората от които е обявена от руската гилдия учени за труд на нивото на Айнщайн. Ох, горкият!

Натрупване на знания за достиженията на човечеството

Не знам дали знаете, но едно еврейско племе пази и предава на достигналите определените високи нива на популярност в обществото (учени, политици, философи и др.) модела по който е направен света. Така същите тия учени вече имат ориентир и гледна точка. Това е и причината да се прекръсти Кант от Емануил(близко до немското Емил) на Имануил вече тотално еврейско, но така го допускат до съкровените записи на Земята. Та нашият Кубрат незнайно как е отворил тая база данни. Как се отваря ли!? С прочитане на безкрайно голям обем информация, с натрупване на знания за достиженията на човечеството и с поглед на човек-философ и учен едновременно. Нещо което липсва в съвременните научни среди, липсва им философията за живота и реалната представа за това какво е света. И колко голям е той, оттам и как да знаят горките как да продължат, че и на къде в изследванията си.

Един учен прояви желание да се запознае с теорията на Кубрат Томов „Резомално-изоморфния принцип“ и неговото разочарование бе, че в тази теория имало и философия. Помислих си че е радостен, за това че е открил смисъла на живота и е видял цялото, а той се бунтува, че имало информации от други клонове на науката. Ами той е учен, средно статистичен, а не Маг!  Кубрат Томов вкарва философия в науката, за да се опита да представи цялостен образ и лик за света. За ролята на човечеството и смисъла на живота не само на земята но и във вселенски план. Не го харесват!

Способността да събудиш логиката в себе си

Аз съм се опитал да направя друго. Вплетох достиженията на човечеството с психиката на човека. Това е способността да събудиш логиката в себе си, спрямо законите на вселена и да се съобразиш с законите на обществото реализирайки желания, градейки семейство и кариера.Така не се изискват никакви усилия да изучаваш науките, понеже всички нейни достижения са около нас в обикновения живот. Не всички оръжия и принципите им на действие са публична тайна, но който има желание и това може да разбере и проумее. Итернет е пълен с конспирации и информации от разнороден тип. Стига само човек да знае моделите, за да ги отсява истините от заблудите и илюзиите и всичко му е вече в хола и може спокойно да се опне на дивана.

Скоро стана на въпрос за ценностите в сегашния живот, и знаете ли до какво заключение се достигна!? Най-важното щастие било семейното щастие, успехите на децата и здравето на близките и нашето също, разбира се! Е, сега да ви питам, богати ли сте? Щастливи ли сте? Болни ли сте и успяват ли децата ви?

Законите по които протича живота

Не съм Маг, но мога да ви покажа законите по които протича живота. Законите на които е подвластна цялата вселена и които имат проявление във всеки един обем, наричан на времето орфичен(храмов, от храм Божий) а сега по модерному квантов. Да, ние хората сме един квантов обем! Всички вселенски закони се проявляват във всеки един от нас, но по различному в зависимост от пола, рода, личностната ни вибрация, народа ни в ситуацията в която се намираме и проблематиката с която сме се нагърбили да решаваме. За жалост на учените, дето искат да намерят формулата на живота и да я наложат на другите, няма да стане. Няма двама еднакви модела на света а камо ли един в който да влязат всички.

Ще продължи да бъде потискан българският народ и трябва да го приемем най после и да разберем причините. Няма да се сборим със силата на Русия и манипулациите на САЩ, няма скоро да изчезнат имперските интереси на държава наложила режим и формула преследваща за общочовешко благо и щастие.

Ако ви трябва Маг, не съм аз. Но ако ви се яви желание да подредите живота си, да си оправите отношенията в семейството, да се реализирате в обществото то аз съм на разположение като консултант. Така ще постигнете енерго-информационен баланс и като нищо да започнат да ви завиждат и да ви дават за пример. Не съм Маг, но са ме наричали и доктор, а живота е холограма на вселената!

Валентин Ковачганев.

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!