Красиви, щастливи и желани- каква е тайната?

You are currently viewing Красиви, щастливи и желани- каква е тайната?

 

За диетите, самооценката и как ни възприемат другите хора спрямо енергията, която излъчваме, ще си говорим с г-н Ковачганев.

Кога започваме да “дебелеем”? Как става така – поглеждаме се в огледалото един ден и установяваме, че сме приели кръгла форма или някаква друга, която определено не ни харесва?

Тялото е хард дискът на човешкия компютър. Както компютърът забива от много отворени програми, така се блокира и тялото от неотработени информации. В стремежа си да сме интересни за другите, желани, красиви и щастливи, често прекаляваме с безразборното натрупване на информация. Тялото не е само завод за преработка на храната, но и си изисква специални информации. Всеки си има своя лична програма. Всички сме различни, а се храним еднотипно. Не се движим в нашите посоки, а преследваме кумири. Важното е да си в синхрон с личностната си честота! Важно е да бъдеш себе си!

Можете ли да обясните на какво се дължи световно известният синдром – “Започвам диета от утре, от понеделник, само да свършат празниците” и други познати ключови моменти?

Храната е средство за споделяне на живота. Желанието, да сме част от общото, както и липсата на самооценка, е проблемът. Различните общества имат различни представи за красиви и щастливи хора. Изоставането от личностната ни програма и желанието да запълним появилите се празноти с нещо друго поражда неконтролируемия апетит. Имайте предвид, че щастливи са тези, които живеят всеки ден и час, а не само по празниците. И още нещо – не цялата истина за щастието се крие в храната и секса.

Можете ли да обясните на какво се дължи йо-йо ефектът и как да се справим с него?

Както вече започвате да разбирате, човек е енерго-информационна структура. Не само материалните потребности, но и липсата на специфичната и точна информация, са причините за проблема. Подлагаме се на диета, отслабваме, променяме си излъчването, но не попълваме празнотите.   Във всеки един момент от живота изпитваме нуждата от различни по вид информации съобразно личностната ни програма. Има моменти, в които след появата на децата, те стават водещи. Особено при жените и при свързаните духове.

Как влияят излишните килограми на самочувствието ни, на връзките ни и на работата ни ?

Често критериите за красиви и желани наложени в обществото са  много различни от предопределеното, което ни прави щастливи. Наднорменото тегло забавя времето, в което живеем, всеки си има свое специфично лично усещане за времето. После ни е е трудно да се сихронизираме с времето на обществото.  Времето на обществото се манипулира също с предизвикване на кризи, празници и карнавали. Често и дишането се затруднява поради невъзможност сърцето да захрани цялата тая излишна маса.

Какво можем да направим, за да се почувстваме красиви, желани и щастливи?

Първо да сме в синхрон с личностната си програма. За да сме наистина щастливи, не е достатъчно само да сме красиви. Има скрити програми в тялото, които започват да се проявяват, когато им дойде времето. Те изискват своите информации и дела. Само с фитнес не става. Само с диети и ограничения също не става. Това е цяла наука за хранене, движение и философия взети заедно. Споделянето на храната и емоциите е също важно с кого.

Как влияе самочувствието ни на начина, по който ни възприемат околните?

Самочувствието влияе не само на начина, по който ни възприемат, а именно КОЙ точно ни възприема. Тук е водещо да имаме здрава и пълноценна връзка.  Без правилните хора няма как да се чувстваме щастливи. Освен да се вслушваме в тялото, добре е да чуваме и поривите на духа. Душата е средство за преживяване в живота, но ако я следваме нея ще си пропилеем живота безвъзвратно.  

Как можете Вие да помогнете в борбата с килограмите?

При мен е отговорът за връзката с духа и разчитане на личностната ни програма по зачатие. Ако намерим правилния партньор в живота, то и споделянето на храната става приятно и красиво. Помагам в избора, казвам кой каква програма носи. Така е възможно, на ниво съзнание да се синхронизират хората и да са щастливи за дълго.

Разбрахте че връзките не са само между мъжа и жената. В един следващ момент се появяват децата, а от връзките с родителите няма излизане и след смъртта.

На предстоящото събитие “Видовете връзки” на ДУ, може да научите много интересни и нови неща, които ще са ви полезни. Много голяма част от информацията, която иначе би ви карала да напълнявате, ще я получите при нас на готово.

Сигурен съм, че ще ви е доста интересна и частта за критериите при избора на партньор. Ще говорим и за промяна на личностната честота при промяна на килограмите.

Обещавам да е много интересно и още повече полезно!

Вечно щастие има!

 

Водещ интервюто: Лора Иванова

 

Вашият коментар

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

[login-with-ajax]

×
×

Cart

Глава 1. ЗАВРЪЩАНЕ
Глава 2. ГРАДЧЕТО
Глава 3. ПЕТКОВИЦА
Глава 4. БИЧКИЯТА
Глава 5. КМЕТА
Глава 6. НА КАФЕ
Глава 7. В КЪЩАТА НА ДУХОВЕТЕ
Глава 8. НА ЛОВ
Глава 9. ГАРАЖЪТ НА СПОМЕНИТЕ
Глава 10. СЪНЯТ
Глава 11. ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ
Глава 12. ЗАДУШНИЦА
Глава 13. ПОЖАР, ПОЖАР
Глава 14. НОВО ЧУДО
Глава 15. ОЩЕ ЧУДЕСА И ВРЪЗКИ
Глава 16. ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ!