Продукти

 • Регресия на зачатието Регресия на зачатието БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • Регресия на зачатието
  • Регресия на зачатието Регресия на зачатието БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • 15.00лв.
  • Baлeнтин Koвaчгaнeв пpeдcтaвя пъpвaтa oт пeттe ĸниги, oпиcвaщи циĸлитe, пpeз ĸoитo дyxът ce зaпoзнaвa c мaтepиaлния cвят и ypoцитe, ĸoитo тpябвa дa нayчи, бaлaнca мeждy мaтepиaлнoтo и дyxoвнoтo, ĸaĸтo и вpъзĸитe и oтнoшeниятa мeждy мъжe и жeни, pдитeли и дeцa. Peгpecия нa зaчaтиeтo e имeтo нa мeтoдиĸa, ĸoятo cъбyждa вaшитe жeлaния, пoмaгa дa нaмepитe пътя, пo ĸoйтo дa ги ocъщecтвитe,…
  • Купи
 • Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание
  • Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • 10.00лв.
  • За тази книга определено може да се каже, че както по замисъл и начин на изложение на материала, така и по съдържание е уникална, защото този наш български автор прави мощен самостоятелен пробив в една сфера на живота, която вълнува човечеството от хилядолетия. Темата за прераждането е фундаментална тема в човешкото познание и затова тя присъства винаги и навсякъде в…
  • Купи
 • Изгубеният фараон БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • Изгубеният фараон
  • Out of Stock
   Изгубеният фараон БЪРЗ ПРЕГЛЕД
  • За времето, когато Боговете изоставиха хората и така ни предоставиха възможността, борейки се в материалното, да преоткрием законите на вселената и техния духовен еквивалент. За връзката между тялото и духа и за любовта между хората и отношението на боговете към нас. За смисъла на живота и за мястото и ролята на земята във вселената, четете разказа на квантовия психолог Валентин…
  • Още

Анонимна

Мислех че съм готова за промяна исках да я вкуся повече от всичко! Мислех че като с вълшебство тя ще бъде привнесена отвън , ще си я купя като ново бижу и ще се накича с нея! Промяната се оказа процес който вижда хората без маски, пълни очите ти със сълзи, къса връзки, затваря врати, изтрива хора и така те води към новото, непознато често неподозирано предизвикателство!!!Аз лично много ритах,ревах, често виках,спорих и отричах НО с помощта на Ковачганев (който е железен) се научих да вървя! Научих се да говоря,да спя, да се разчитам правилно, да се оповавам на себе си, защото добре познавам коя съм и какво умея, да знам цената си, казвам „не“, да се огъвам вместо да се чупя на парчета! Научих че всеки който иска новото трябва да познава старото, миналото си, да се оповава на семейството си и да знае кой кой е защо е тук! Вальо, Много ти благодаря!

Анонимен

Научих че понякога да понесеш истината е по-лесно от колкото да се луташ в лъжи, да паднеш е повод да се снишиш, че за да държиш главата си гордо вдигната трябва да знаеш кой от твоите предци те е повикал за да промениш пътеката по която е вървял един род! Че всеки от нас има път и никой и нищо не трябва да спира стремежа ти да се променяш и израстваш!!! Научих че всеки има право на избор!

Анонимна

Важните за нас хора се срещали случайно, ако изобщо някой все още вярва в „случайностите“. Винаги съм била недоверчива и слушаща с недоверие онова,което чувам.
Г-н Ковачганев, а за мен Вальо ми показа, че можеш да имаш приятел и събеседник, който ти мисли доброто с цялото си сърце и желае да си щастлив. Познавам го от почти четири години и сигурно от 365Х 4 мои обаждания, нито веднъж не ми отказа разговор, минутка приятелско мълчание или споделен смях на някоя моя щуротия.
След срещите ми с него се случиха промени с мен. Боли, късаш се, ревеш, сякаш ти се смъква старата кожа, за да излезе новия слой над нея. Казвах си: Не, не може промяната да е толкова болезнена, не знаех да вярвам ли на процеса, движа ли се изобщо?
Вальо винаги е до мен, макар, че не го виждам често, съвременните технологии правят връзката възможна. Уча се и имам много какво да науча. Бях далеч от старта преди да се запозная с него, но заедно намерихме посоката, която да следваме. Той ме учи да мисля, да оценявам себе си първо, а след това останалите в конкретната ситуация. Не си мислете, че един час консултация или две обаждания ще променят живота ви, защото това е процес, който изисква желание за развитие, реализация и растеж. Затягайте коланите, ние сме едни ученици, а тук е училището. С общи усилия, редовно написани домашни изпити се взимат, повярвайте ми!

Ще се свържем с вас в най-скоро време
×
×

Cart

0

Добавени продукти