logo

Обучение на тема: „СЕДЕМГОДИШНИ ПЕРИОДИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЛИЧНОСТТА В МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ"

ОРГАНИЗАТОРДРУГОТО УЧИЛИЩЕ®

ЛЕКТОРИВалентин Ковачганев

МЯСТОгр. ВАРНА

НАЧАЛО: 28.10.2023 15:30 КРАЙ: 29.10.2023 13:00
🤍💚❤️ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® Ви кани на обучение на тема:
„Седемгодишните периоди в изграждането на личността в материалния свят“
 
дата: 28 - 29.11.2023г.
адрес: гр. Варна
 
РАЗБИЙ РЕШЕТКАТА НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ И ВЛЕЗ В СЕБЕ СИ!
 
ЗА ОБУЧЕНИЕТО:
Това двудневно обучение е част от програмата на Другото Училище®, ориентирано към реализация на заложения в нас личностен потенциал, повишаване нивото на обществено съзнание и качеството на живота.
Настоящето обучение е с изключителна важност и предоставя базисна информация относно израстването на индивида в материалния свят, като се разглеждат първите 7 периода по 7 години. Нереализираните желания се превръщат в болести в последствие, самотата убива и спира развитието. Тези знания ще ви помогнат да рестартирате личностната си програма в живота.
Въпросите, които ще бъдат разгледани в това обучение са систематизирани и структурирани съгласно етапите на израстване на човека. Липсата на знанието за тези етапи разрушава нашия енерго-информационен баланс и е причина за допускане на пропуски във възпитанието на децата, за неразбирането на процесите в живота, за погрешното отношение и невъзможност за решаване на проблемите възникващи в личния ни живот и в семейството, и спиращи реализацията ни в обществото.
Ще има кратко въведение в езика на квантовата психо логика – за човека, като отделен квантов обем и законите, които действат в него.
Основна цел на обучението е да се дадат знания, които ще помогнат да се осмисли какво всъщност представлява процеса на израстване и как да се възползваме от възможностите, които предоставя всеки от неговите периоди.
 
КАКВИ ЗНАНИЯ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:
🔹 Какво представлява енерго-информационният баланс? Последвията от нарушаването му.
🔹Как да възстановим баланса в себе си?
🔹Как се променя енергийният баланс по време на седемгодишните периоди в живота?
Как да възстановим баланса в себе си?
🔹Каква базисна информация е необходимо да си набавим, за да реализираме живота си успешно? Посоки на търсенията ни.
🔹 По време на обучението се разглеждат подробно първите 7 периода по 7 години, през които преминава живота. Основи на самоанализата.
🔹Как да се справим успешно по време на значими събития, житейски процеси, пропуснати възможности, телесни наранявания и т.н.?
🔹 Какви са стъпките, които да предприемем ако не сме получили необходимата ни базисна информация за даден период?
🔹Ще се запознаем с някои основни понятия и термини на квантовата психо логика.
 
ЛЕКТОР:
Валентин Ковачганев – квантов психолог, консултант по проблемите на живота. През 2008 г. получава признание и сертификат от българския учен Кубрат Томов. Основни акценти в работата му са: развитие и реализация на личностния потенциал, изграждане на семейство, партньорски връзки и бизнес отношения. Създава методиката „Регресия на зачатието®“, в основата на която лежи знанието, че всеки човек има свой жизнен път и посока, както и че реализацията ни е съчетание между индивидуалната личностна честота и желанието, с което сме дошли на фона на вселенските закони, по които трябва да се движим. Автор е на книгите „Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание“, „Регресия на зачатието®“, „Конникът“ и „Изгубеният фараон“.
 
ПРОТИЧАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:
1-ви ден (събота) – от 15:40ч. до 20.00ч.
2-ри ден (неделя) – от 09.00ч. до 13.00ч.
от 14.00 ч. – лични или семейни консултации (само с предварително записване!)
 
ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:
🎯 за 1 участник: 260 лв.
🎯 за 2-ма участника от едно семейство: 330 лв.
🎯 за 2-ма приятели: 400лв. (по 200лв. за всеки)
🎯 🎯 🎯 за СТУДЕНТИ: 180лв
🍀 Специални цени за участници, които желаят повторно да посетят обучението.
❗️За да потвърдите участието си, е необходимо да запазите място, като заплатите в момента на записване част от таксата в размер на:
– 100лв. за един човек
– 100лв. за 2-ма от едно семейство
– 200лв. за 2-ма приятели
Разликата се заплаща на място в деня на обучението в брой.
За да получите фактура, е нужно да се заплати цялата сума по банков път.
🍀Всички участници, записали се и платили част от таксата за обучението до 25.10.2022г. и заявили предварително лична или семейна консултация с Валентин Ковачганев, получават 50% отстъпка от цената за консултация.
 
ЗАПИСВАНЕ:
Свържете се с нас на тел. 0887 39 98 83,  на лични съобщения на фейсбук страницата ни:  https://www.facebook.com/DrugotoUchilishteVB или изпратете заявка за участие на имейл: info@drugoto.bg, като посочите име на участника, град на обучението и тел. за обратна връзка. След като бъдете записани ще получите информация за заплащането на таксата.
 
ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
гр. Варна: 0895 77 33 61 – Румяна Стойчева
 
УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:
Минимално допустима възраст – 21 години (лица под 21-годишна възраст се допускат само с придружител след семейна консултация и със съгласието на двамата родители).
Местата са ограничени.
 
“Всичко е опитност и познание, както и правилно разчетени информации от настоящето. ” – В. Ковачганев