logo

БУРГАС: Представяне на книгата „Галактически Приказки"

ОРГАНИЗАТОРДРУГОТО УЧИЛИЩЕ®

ЛЕКТОРИВалентин Ковачганев

МЯСТОгр. БУРГАС, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 41, Регионална библиотека "Пейо Яворов", конферентна зала "Акад. Константин Петканов" /вход срещу Еконт/

НАЧАЛО: 01.12.2023 18:30 КРАЙ: 01.12.2023 20:00
ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® ще представи най-новата книга на ВАЛЕНТИН КОВАЧГАНЕВ  – „ГАЛАКТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ”.
 
Книгата тематизира невероятните събития и отношения от най-древната ни история и дава базисни знания за произхода на човечеството.
Тези събития отключват не само нов начин на мислене и поглед върху света, но са в състояние да активират българския ни ген и да осмислят ролята и проявлението ни на световната сцена, а и извън нея.
 
„Няма нищо по-трудно от това да съумееш да извадиш човек от собствените му представи за света и да му отвориш очите за истината.…. Истината беше страшна за ушите и очите на хората, които живееха в потока от манипулации на реалността и в собствените си илюзии и псевдо битки, изпитващи завист и злоба един към друг в следствие безсилие и незнание.“ – от книгата „Галактически приказки“
 
Заповядайте да зададете въпросите си, да участвате в нестандартни дискусии и обмен на истински важните гледни точки.
 
Вход: свободен
 
За тези които желаят да запишат час за лична или семейна консултация с Валентин Ковачганев могат да го направят на телефон  088 794 9699 Диана Манева или на имейл info@drugoto.bg.