Въведение в квантовата психология – разчитане на подсъзнателни импулси и свързване с личностната ни програма по зачатие


Event Details


ДУ предлага двудневно обучение на 17 и 18 март:
Събота от 15.30ч до 20.00ч и неделя от 09.00ч до 13.00ч

Това обучение се посвещава на моята дъщеря, която скоро ще навърши 24 години. Мога да съм доволен от това което е тя сега в живота. Радвам се, че и прояви желанието да се научи да разчита подсъзнателните импулси и да следва духът си. Това е състоянието на божественост, а кой родител не би се радвал дъщеря му да е жива богиня!? На това обучение първо ще ви представя основите на квантовата психология, това е логиката която би изградил човек следвайки законите на вселената. А когато се научи да разчита и следва подсъзнателните си импулси, то той вече ще си знае мястото и ролята навсякъде във вселената.

Това обучение ще ви даде здрава основа на която да обработвате проблематиките като връзка с деца и родители, партньори и колеги, как да създавате екипи и да реализирате проекти. Но всичко с времето и само този който има нужната проблематика ще напредва във времето и пространството.

Моля желаещите да се включат в това специално обучение да се заявят предварително. Броят на участниците е ограничен, тъй като на втория ден отварям личностната проблематика на всеки по отделно и ви зареждам вода за да продължите самостоятелно да се развивате в посоката на божественост сами.

Анонимна

Мислех че съм готова за промяна исках да я вкуся повече от всичко! Мислех че като с вълшебство тя ще бъде привнесена отвън , ще си я купя като ново бижу и ще се накича с нея! Промяната се оказа процес който вижда хората без маски, пълни очите ти със сълзи, къса връзки, затваря врати, изтрива хора и така те води към новото, непознато често неподозирано предизвикателство!!!Аз лично много ритах,ревах, често виках,спорих и отричах НО с помощта на Ковачганев (който е железен) се научих да вървя! Научих се да говоря,да спя, да се разчитам правилно, да се оповавам на себе си, защото добре познавам коя съм и какво умея, да знам цената си, казвам „не“, да се огъвам вместо да се чупя на парчета! Научих че всеки който иска новото трябва да познава старото, миналото си, да се оповава на семейството си и да знае кой кой е защо е тук! Вальо, Много ти благодаря!

Анонимен

Научих че понякога да понесеш истината е по-лесно от колкото да се луташ в лъжи, да паднеш е повод да се снишиш, че за да държиш главата си гордо вдигната трябва да знаеш кой от твоите предци те е повикал за да промениш пътеката по която е вървял един род! Че всеки от нас има път и никой и нищо не трябва да спира стремежа ти да се променяш и израстваш!!! Научих че всеки има право на избор!

Анонимна

Важните за нас хора се срещали случайно, ако изобщо някой все още вярва в „случайностите“. Винаги съм била недоверчива и слушаща с недоверие онова,което чувам.
Г-н Ковачганев, а за мен Вальо ми показа, че можеш да имаш приятел и събеседник, който ти мисли доброто с цялото си сърце и желае да си щастлив. Познавам го от почти четири години и сигурно от 365Х 4 мои обаждания, нито веднъж не ми отказа разговор, минутка приятелско мълчание или споделен смях на някоя моя щуротия.
След срещите ми с него се случиха промени с мен. Боли, късаш се, ревеш, сякаш ти се смъква старата кожа, за да излезе новия слой над нея. Казвах си: Не, не може промяната да е толкова болезнена, не знаех да вярвам ли на процеса, движа ли се изобщо?
Вальо винаги е до мен, макар, че не го виждам често, съвременните технологии правят връзката възможна. Уча се и имам много какво да науча. Бях далеч от старта преди да се запозная с него, но заедно намерихме посоката, която да следваме. Той ме учи да мисля, да оценявам себе си първо, а след това останалите в конкретната ситуация. Не си мислете, че един час консултация или две обаждания ще променят живота ви, защото това е процес, който изисква желание за развитие, реализация и растеж. Затягайте коланите, ние сме едни ученици, а тук е училището. С общи усилия, редовно написани домашни изпити се взимат, повярвайте ми!

×
×

Cart

0

Добавени продукти