• София, ул. „Марагидик“ 24
[wysija_form id="5"]

Въведение в квантовата психология – разчитане на подсъзнателни импулси и свързване с личностната ни програма по зачатие

ДУ предлага двудневно обучение на 17 и 18 март:
Събота от 15.30ч до 20.00ч и неделя от 09.00ч до 13.00ч

Това обучение се посвещава на моята дъщеря, която скоро ще навърши 24 години. Мога да съм доволен от това което е тя сега в живота. Радвам се, че и прояви желанието да се научи да разчита подсъзнателните импулси и да следва духът си. Това е състоянието на божественост, а кой родител не би се радвал дъщеря му да е жива богиня!? На това обучение първо ще ви представя основите на квантовата психология, това е логиката която би изградил човек следвайки законите на вселената. А когато се научи да разчита и следва подсъзнателните си импулси, то той вече ще си знае мястото и ролята навсякъде във вселената.

Това обучение ще ви даде здрава основа на която да обработвате проблематиките като връзка с деца и родители, партньори и колеги, как да създавате екипи и да реализирате проекти. Но всичко с времето и само този който има нужната проблематика ще напредва във времето и пространството.

Моля желаещите да се включат в това специално обучение да се заявят предварително. Броят на участниците е ограничен, тъй като на втория ден отварям личностната проблематика на всеки по отделно и ви зареждам вода за да продължите самостоятелно да се развивате в посоката на божественост сами.

Всички права запазени © 2018 drugoto.bg

Този сайт е изработен със съдействието на СтанД

×

Cart