Обучение на тема: „ДИСЕКЦИЯ НА КАРМАТА!”

🤍💚❤️ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® Ви кани на обучение на тема:
„ДИСЕКЦИЯ НА КАРМАТА!“

Семейни войни или семейни игри?
Кармични семейни модели работещи за здрави и успешни деца!
(Продължение на обучението „Партньорските връзки в живота ни!“)

Кога и къде?

02-03.07.2022г. в гр. Пловдив

Адрес: ул. Христо Ботев” 112, ет.1 – Център за изкуства и себепознание “Пълдин Арт Клуб”

16-17.07.2022г. в гр. Бургас

Адрес:(очаквайте)

ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

Това двудневно обучение е част от програмата на Другото Училище®, ориентирано към проявление на българския ген, реализация на заложения в нас личностен потенциал и повишаване нивото на обществено съзнание.
В пролетната серия обучения разгледахме съюза между мъжа и жената като неповторима възможност за израстване чрез изграждане умение за постигане на баланс.

В юнското издание ще погледнем към семейството като към отделна личност със собствен характер, пътека (карма) и модел на развитие. На езика на квантовата психо логика – ще говорим за отделен квантов обем и законите, които действат в него.

Основна цел на обучението е да даде знания, които ще помогнат да се осмисли какво всъщност представлява семейното пространство при сблъсъка на кармите на двата рода, влезли в съюз.
Анализът на пропуските, потребностите и задачите, които стоят пред всеки един от вас ще подскаже как може да ползвате потенциалната енергия от този сблъсък.
Тя е ключа към обогатяване на личността, активиране на индивидуалната ни програма. Това ни помага да бъдем пълноценни и осъзнати родители на здрави и успешни деца.

КАКВИ ЗНАНИЯ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

🔹Карма – що е то?
🔹За кармата и кърмата – с какви знания и модели ни „зареждат“ от деца?
🔹Семейни войни или семейни игри ?
🔹За кармата в материален и нематериален план – поле за действие на жената, с обхват ограничен от рода на мъжа.
🔹Кои личностни проблеми и празноти пречат на способността ни да отделим своята индивидуална програма от тази на създаденото от нас семейството?

ЛЕКТОР:

Валентин Ковачганев – квантов психолог, консултант по проблемите на живота. През 2008 г. получава признание и сертификат от българския учен Кубрат Томов. Основни акценти в работата му са: развитие и реализация на личностния потенциал, изграждане на семейство, партньорски връзки и бизнес отношения. Създава методиката „Регресия на зачатието®“, в основата на която лежи знанието, че всеки човек има свой жизнен път и посока, както и че реализацията ни е съчетание между индивидуалната личностна честота и желанието, с което сме дошли на фона на вселенските закони, по които трябва да се движим. Автор е на книгите „Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание“, „Регресия на зачатието®“, „Конникът“ и „Изгубеният фараон“.

ПРОТИЧАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:

1-ви ден (събота) – от 15:00 ч. до 20.00 ч.
2-ри ден (неделя) – от 09.00 ч. до 13.30 ч.
от 14.00 ч. – лични или семейни консултации (само с предварително записване!)

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:

🎯 за 1 участник: 260 лв.
🎯 за 2-ма участника от едно семейство: 330 лв.
🎯 за 2-ма приятели: 400лв. (по 200лв. за всеки)
🎯 🎯 🎯 за СТУДЕНТИ: 180лв.
🍀 Специални цени за участници, които желаят повторно да посетят обучението.
❗️За да потвърдите участието си, е необходимо да запазите място, като заплатите в момента на записване част от таксата в размер на:
– 100лв. за един човек
– 100лв. за 2-ма от едно семейство
– 200лв. за 2-ма приятели
Разликата се заплаща на място в деня на обучението в брой.
За да получите фактура, е нужно да се заплати цялата сума по банков път.
🍀 Всички участници, записали се и платили част от таксата за обучението до 01.07.2022г. и заявили предварително лична или семейна консултация с Валентин Ковачганев, получават 50% отстъпка от цената за консултация.

ЗАПИСВАНЕ:
Свържете се с нас на тел. 0887 39 98 83 (или на Viber, Messenger, Telegram), попълните по долу формата за записване или изпратете заявка за участие на имейл: info@drugoto.bg, като посочите име на участника, град на обучението и тел. за обратна връзка. След като бъдете записани ще получите информация за заплащането на таксата.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

гр. Пловдив: 0879 13 42 54 – Надежда Ангелова
гр. Бургас: 0888 44 79 76 – Криси Панайотова

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:

Минимално допустима възраст – 21 години (лица под 21-годишна възраст се допускат само с придружител след семейна консултация и със съгласието на двамата родители).Местата са ограничени поради спазване на всички условия и наложените противоепидемични мерки.

Повече информация за останалите обучения, които предлага ДруготоУчилище®: www.drugoto.bg


Детайли за събитието

Това събитие започва от 2 юли 2022 до 16 юли 2022. Неговото следващо повторение ще се състои на 02.07.2022 13:30

  • Категории:
  • Предстоящи дати: