ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА: Нива на съзнание. Ниво на обществено съзнание. Свръхсъзнателен човешки разум.

 

ДАТА: 11-12.12.2021г.

 

МЯСТО: гр. София, Учебен център БЧК, с. Лозен, ул. “Половраг” 31

 

👉 „Който не знае всеки го лъже, който не може всичко му пречи!“ /цитат от книгата “Регресия на зачатието“/

 

ЗА ОБУЧЕНИЕТО:
✅ Това двудневно обучение е част от програмата на Другото Училище®, ориентирано към проявление на българския ген, реализация на заложения в нас личностен потенциал и повишаване нивото на обществено съзнание.
✅ Семинарът третира връзките между двата свята и пътя, по който сме дошли на земята и сме създали нашето тяло – дом на духа ни в материалния свят. Светът е дуален, вълново-корпусколярен и всеки един от нас си има своя свят.
✅ Обучението е особено полезно за хора загубили наскоро близки, за родителите на специалните деца, за децата на починали от рак и самоубийство, за хора с амбиции в обществените сектори, ръководители на творчески екипи и фирмени структури.
✅ Обучението се провежда на общодостъпен и популярен език, съобразен със съответната аудитория. За да се ориентира човек в общото пространство са му необходими критерии и информациии, които няма да чуете по телевизионните канали. Знанието и потреблението на достиженията на нашия изстрадал народ и опита на личността са необходимо и достатъчно условие за бъдещи успехи и правилна ориентация в бурните процеси на обществото.

 

❗️ВАЖНО❗️
Важно е присъствието и в двата дни. Ограничения няма за тези, които осъзнават проблематиката си и кои са те.
Високото ниво на знания и обмяна на опит по време на обучението се гарантира и от включването на част от екипа на Другото Училище® в него. Участниците с разнородния си житейски опит, допринасят за създаване на добра основа за обмен на знания, с което мероприятието повишава своята ефектност и полезност.
При групи с технократско мислене и познания се повишава многократно нивото и изказа, задълбочават се анализите при проявление на енергията, свободна от материално проявление и връзките на това ниво между различните енергийни обеми.

 

❓КАКВИ ЗНАНИЯ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ❓
Какво представлява енергията?
Какво представлява Нивото на Обществено Съзнание и как се променя То?
Как да се адаптираме към промени те и какво ни очаква?
Ще коментираме опознаването на проявлението на енергията от нейните най-високи нива.
Ще говорим за Вселенският Разум и Свръх Съзнателният Човешки Разум, за линиите на прераждане в обема на Бог-Отец и как всичко това рефлектира върху сегашния ни живот и възможностите, за които въобще не подозираме.
Сред темите, за които ще стане въпрос са смисълът и ролята на сегашния ни живот, партньорските връзки и възможностите за реализация.

 

📖 ЛЕКТОР:
Валентин Ковачганев – квантов психолог, консултант по проблемите на живота. През 2008 г. получава признание и сертификат от българския учен Кубрат Томов. Основни акценти в работата му са: развитие и реализация на личностния потенциал, изграждане на семейство, партньорски връзки и бизнес отношения. Създава методиката „Регресия на зачатието®“, в основата на която лежи знанието, че всеки човек има свой жизнен път и посока, както и че реализацията ни е съчетание между индивидуалната личностна честота и желанието, с което сме дошли на фона на вселенските закони, по които трябва да се движим. Автор е на книгите: “Регресия на зачатието”, “Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание”, „Конникът” и “Изгубеният фараон”.

 

ПРОТИЧАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:
1-ви ден (събота)–от 14:30ч. до 20.00ч.
2-ри ден (неделя)–от 09.00ч. до 13.30ч.
от 14.00ч. – лични или семейни консултации с Валентин Ковачганев (само с предварително записване!)

 

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:
🎯 за 1 участник: 260 лв.
🎯 за 2-ма участника от едно семейство: 330 лв.
🎯 за 2-ма познати: 400лв. (по 200лв. за всеки)
❗️За да потвърдите участието си, е необходимо да запазите място, като заплатите в момента на записване част от таксата в размер на:
– 100лв. за един човек
– 100лв. за 2-ма от едно семейство
– 200лв. за 2-ма познати
Разликата се заплаща на място в деня на обучението в брой.
🍀 Всички участници записали се и платили част от таксата за обучението до 08.12.2012г. и заявили предварително лична или семейна консултация с Валентин Ковачганев получават 50% отстъпка от цената за консултация.

 

ЗАПИСВАНЕ:
Свържете се с нас на тел. 0896 787 177 (Viber, Messender, WatsApp) или изпратете заявка за участие на имейл: info@drugoto.bg, като посочите име на участника, град на обучението и тел. за обратна връзка . След като бъдете записани ще получите информация за заплащането на таксата.

 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
0895 77 33 61 – гр. Варна
0888 44 79 76 – гр. Бургас
0879 13 42 54 – гр. Пловдив
0877 15 75 87 – гр. Стара Загора
0887 39 98 83 – гр. София

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО:
Mинимално допустима възраст – 21 години (лица под 21-годишна възраст се допускат само с придружител след семейна консултация и със съгласието на двамата родители).
Местата са ограничени поради спазване на всички условия и наложените противоепидемични мерки.
Повече информация за останалите обучения, които предлага Другото Училище® можете да прочетете на: https://drugoto.bg

Детайли за събитието