Представяне в гр. Бургас: Другото Училище® – дейност, същност и обучения!

 

КОГА:
17 септември 2021 г. – от 18:00 до 20:00 часа

КЪДЕ:
гр. Бургас, в БХГ “Петко Задгорски”, ул. “Митрополит Симеон” 24

ВХОД СВОБОДЕН!

За всички вас, жители и гости на гр. Бургас, решихме да организираме една предварителна среща с нашия лектор Валентин Ковачганев – квантов психолог, консултант по проблемите на живота. През 2008 г. получава признание и сертификат от българския учен Кубрат Томов. Основни акценти в работата му са: развитие и реализация на личностния потенциал, изграждане на семейство, партньорски връзки и бизнес отношения. Създава методиката „Регресия на зачатието®“, в основата на която лежи знанието, че всеки човек има свой жизнен път и посока, както и че реализацията ни е съчетание между индивидуалната личностна честота и желанието, с което сме дошли на фона на вселенските закони, по които трябва да се движим. Автор е на книгите „Подсъзнание, прераждане и нива на съзнание“, „Регресия на зачатието®“, „Конникът“ и „Изгубеният фараон“.

ЗАПОВЯДАЙТЕ да се запознаете отблизо с дейността на Другото Училище®, да се информирате по-подробно относно ползите и всеобхватността на нашите обучения или просто да зададете своите въпроси!

ЗАПОВЯДАЙТЕ и на представянето на четвъртата книга на Валентин Ковачганев “Конникът”! Всеки е ковач на съдбата си, но когато знаеш как е по-лесно. Всички сме свързани, но начинът по който се свързваме, също е важен. Силата на духа, моделите, които пазим вътре в себе си, всичко е от значение, според квантовия психолог Валентин Ковачганев.

За допълнителни въпроси, моля не се колебайте да ни пишете на имейл: info@drugoto.bg или да позвъните на долупосочените телефони за връзка с организаторитe: 0896 787 177; 0895 77 33 61


Детайли за събитието