Разчитане на подсъзнателни импулси и изграждане на директна връзка съзнание-подсъзнание

Връзката между дух и тяло се осъществява от душата.  Тя е чувствителния елемент и неспособността да се отчитат вярно от съзнанието праживяванията на душата води до лесна манипулация.

Сигурно сте чували че битката е за душите на човечеството!? Да, така е! Объркаш ли душата, разрушиш ли връзката й с духа на човека, то той става слаб и колеблив, депресиран и болен и лесен за манипулации.

Живота е процес, а не събитие. Всеки процес се съгражда от множество събития и всяко събитие изисква бързо адаптиране и разумна реакция. И винаги трябва да отстояваме себе си!

Това е интелекта, скоростта с която се реализираме в дадена ситуация.

Усвоявайки тая връзка съзнание-подсъзнание вие ще можете да се самоанализирате, да коригирате решенията си и да не сте подвластни на преживяванията на душата, защото тя душата освен трепети и положителни емоции създава страховете и колебанията.

Няма да станете бездушни и безчувствени, а дори ще започнете да оценявате,  да се радвате на усещанията и преживяванията на душата изчистени от страхоте и колебания.

-За да можете да се справяте сами и да не търсите чуждо мнение или удобрение.

-за да разберете от каква информация имате нужда

-за да разберете каква точно проблематика да решавате в момента с приоритет

-за да се изчистите от заблуди и илюзии

-за да оздравите тялото и повишите качеството си на живот

-изграждане на връзка с личностната ви програма по зачатие, как да бъдеш себе си?

Каним ви да се включите в двудневното обучение за рестарт на личностната ви програма по зачатие, за да бъдете себе си. Това е ползата от обучението и изграждане на директната връзка между дух и тяло проявена в работата на мозъка като връзката съзнание-подсъзнание.

Истинското щастие се изпитва само когато сте изчистен от колебание следвайки устремно поривите на духа и когато сте адаптивни в реалността.

Другото важно нещо, което е следстивие на тази способност, е че ще можете да подреждате приоритетите си. Често потъваме в очакване, изпадаме в невъзможност и се чувстваме извън играта на живота.  Това ще изчезне безпредметното чакане и ще се появи увереност и усмивка!

Заявки за участие и начин на заплащане и въпроси свързани със събитието: на формата за контакти, директно в месинджъра или по телефона.

П.С. пак ще говорим как да получавате отговор в критични ситуации от подсъзнанието с помоща на една чаша с вода.


Детайли за събитието