ОБУЧЕНИЕ на тема: “Разчитане на подсъзнателни импулси, сънища и личностна програма по зачатие”

ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® БЛАГОДАРИ на всички, които са съпричастни към нашата кауза за просвещение и пробуждане на тези, които имат критичен поглед, радеят за род и родина!!!

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ,
Само с ВАС Другото училище може да го има!
Само с БУДНИ БЪЛГАРИ България ще пребъде!

💝За всички ВАС през януари 2022г. стартираме с НОВИ СРЕЩИ и НОВО ОБУЧЕНИЕ.

👉ВИЖТЕ КОГА, КЪДЕ и КАКВО:

🤍💚❤️ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® организира:
ОБУЧЕНИЕ на тема: “Разчитане на подсъзнателни импулси, сънища и личностна програма по зачатие”.

29-30.01.2022г.– гр. СОФИЯ 👉ТУК

05-06.02.2022г.– гр. СТАРА ЗАГОРА 👉ТУК

12-13.02.2022г. – гр. ПЛОВДИВ 👉ТУК

19-20.02.2022г. – гр. БУРГАС 👉ТУК

26-27.02.2022г.– гр. ВАРНА 👉ТУК

05-26.03.2022г.– гр. ВЕЛИКО ТЪРНОВО 👉ТУК

12-13.03.2022г. – гр. ПЕТРИЧ 👉 ТУК

19-20.03.2022г.– гр. СОФИЯ 👉ТУК

🤍💚❤️ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® представя:
Мисия и цел на Другото училище, обучението “Разчитане на подсъзнателни импулси, сънища и личностна програма по зачатие”, както и да зададете своите въпроси, да споделите темите, които ви вълнуват и проблемите, които имате. – ВСЕКИ ПЕТЪК от 19.00ч. в съответния град преди обучението. ВНИМАНИЕ: Предвид новите противоепидемични мерки в страната, представянето на Другото Училище, свързано с обучението “Разчитане на подсъзнателни импулси, сънища и личностна програма по зачатие” няма да се състои. Може да задавате вашите въпроси относно обучението всяка сряда от 20:00 по време на живото ни предаване във фейсбук страницата ни ТУК.

❗️❗️❗️ОЧАКВАМЕ ВИ на обученията, които ще се състоят  на указаните дати в съответния град!!!

Ще ОЧАКВАМЕ с нетърпение да се видим отново с тези, с които се познаваме и с тези, които за пръв път ще се докоснат до ДРУГОТО ЗНАНИЕ на ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ®

ВСЕКИ индивид има свой уникален път и всяко обучение, практика или метод в „Другото училище“ са в посока развиване на индивидуалност и реализация на личностната програма по зачатие. Не продаваме модели и не вменяваме поведение! Правейки анализ на енергийното състояние на тялото и пропуските в базовата информация, може да се помогне на човек да постигне енерго-информационен баланс и да заживее в здраве, стойностно и да получи удовлетворение. Обогатяваме представите за света и процесите в него с последните теории и достижения на науката, социалния, обществен и политически живот, което спомага за по-пълно отчитане на житейските ситуации (сравняване на лична представа по даден въпрос с реално съществуващите обстоятелства).

“Истинското щастие се изпитва само когато сте изчистени от колебание, следвайки устремно поривите на духа и когато сте адаптивни в реалността.”

ЗАПИШИ СЕ:

Моля, запишете вашите три имена, град и телефон за обратна връзка

Детайли за събитието