Консултации

Всичко е лично, ама много лично!

За всички с наболели проблеми, нетърпящи отлагане. За всички с желание да се сборят и реализират, да защитят род и да възпитат деца предлагам лични консултации.

Нека да разгледаме заедно проблемите и да ви помогна да осъзнаете проблематиката в която се борите. Нека да разгледаме снимките( в образа и излъчването на очите е кодирана личностната честота) на другите участници в театъра на вашият живот, за да видим какво ви липсва и какво не разбирате а после ще ви предложа посоки от които сами да си изберете вашата. В последствие ще ви помагам и подкрепям по новата пътека и така ще направим промяната на света около вас, променяйки възгледите ви, повишавайки опитност и разбирайки обкръжаващите.

Дори и най-успелите политици ги свалят с викове на недоволство. Дори и най-красивите ги спохожда старостта и там по неволя ролята се променя. Дори и най-умните имат пропуски, които ги отделят от реалността и се изгубват във време-пространството. Всички са хора, имат семейство и родители, страдат за неуспехите на своите деца и се разболяват когато загубят път или връзката с духът си.
За всички вас предлагам лична консултация, за да усетите духът си и да намерите единствено верният за вас път към щастието.

Болестите!?

Нашите мисли ни разболяват. Оная част от енергията, блокирана от нашите лоши мисли, създава вълновото поле в което нашето тяло не съумява да се справи и се разболява. Колебанията разпиляват енергията и когато минем екзистенц минимума то пак се разболява от липса на енергия. Тия пък, които искат да променят тялото си, или блокират в тях програми пожелани по зачатие си изграждат тумори и то понякога злокачествени. За болести и неразположения предлагаме съвместни консултации с лекар.

Неуспехите ни убиват!

Когато се родим, ние сме като вече добре скована библиотека, но без нужната в нея литература. Започва зареждането с информации от обкръжаващият ни свят, който не винаги мога да нарека реален. Много време ние като народ сме под натиск и това ни кара да живеем в двоен стандарт и да се чувстваме угнетени и потиснати, непризнати и неразбрани. Много често малко информация за реалния свят подрежда разпилените ни представи и ни помага да реализираме мечтите си.
Не отлагайте промените в себе си, защото това усложнява ситуацията и няма как да я избегнете, защото всички уроци през които трябва да преминем са кодирани в нас по зачатие. Няма как да избягате от себе си, нито в друг град, държава или дори континент.

Исихазма също има български корени и в мълчание се изгражда връзката на ума с духа. Медитациите водят до успокояване, но не са дали просветление на нито един ум.(Сидхарта е потвърждение за това)духовните гуровци просто ви създават илюзии за друг свят, но там пак ще сте непораснали и ще ви уравняват по групови стандарти и пак няма да сте вие.

Щастието е в баланса на личността с околния свят и е време да се обърнете към себе си, да се познаете и да заобичате света!

Валентин Ковачганев

Вашият коментар

Анонимна

Мислех че съм готова за промяна исках да я вкуся повече от всичко! Мислех че като с вълшебство тя ще бъде привнесена отвън , ще си я купя като ново бижу и ще се накича с нея! Промяната се оказа процес който вижда хората без маски, пълни очите ти със сълзи, къса връзки, затваря врати, изтрива хора и така те води към новото, непознато често неподозирано предизвикателство!!!Аз лично много ритах,ревах, често виках,спорих и отричах НО с помощта на Ковачганев (който е железен) се научих да вървя! Научих се да говоря,да спя, да се разчитам правилно, да се оповавам на себе си, защото добре познавам коя съм и какво умея, да знам цената си, казвам „не“, да се огъвам вместо да се чупя на парчета! Научих че всеки който иска новото трябва да познава старото, миналото си, да се оповава на семейството си и да знае кой кой е защо е тук! Вальо, Много ти благодаря!

Анонимен

Научих че понякога да понесеш истината е по-лесно от колкото да се луташ в лъжи, да паднеш е повод да се снишиш, че за да държиш главата си гордо вдигната трябва да знаеш кой от твоите предци те е повикал за да промениш пътеката по която е вървял един род! Че всеки от нас има път и никой и нищо не трябва да спира стремежа ти да се променяш и израстваш!!! Научих че всеки има право на избор!

Анонимна

Важните за нас хора се срещали случайно, ако изобщо някой все още вярва в „случайностите“. Винаги съм била недоверчива и слушаща с недоверие онова,което чувам.
Г-н Ковачганев, а за мен Вальо ми показа, че можеш да имаш приятел и събеседник, който ти мисли доброто с цялото си сърце и желае да си щастлив. Познавам го от почти четири години и сигурно от 365Х 4 мои обаждания, нито веднъж не ми отказа разговор, минутка приятелско мълчание или споделен смях на някоя моя щуротия.
След срещите ми с него се случиха промени с мен. Боли, късаш се, ревеш, сякаш ти се смъква старата кожа, за да излезе новия слой над нея. Казвах си: Не, не може промяната да е толкова болезнена, не знаех да вярвам ли на процеса, движа ли се изобщо?
Вальо винаги е до мен, макар, че не го виждам често, съвременните технологии правят връзката възможна. Уча се и имам много какво да науча. Бях далеч от старта преди да се запозная с него, но заедно намерихме посоката, която да следваме. Той ме учи да мисля, да оценявам себе си първо, а след това останалите в конкретната ситуация. Не си мислете, че един час консултация или две обаждания ще променят живота ви, защото това е процес, който изисква желание за развитие, реализация и растеж. Затягайте коланите, ние сме едни ученици, а тук е училището. С общи усилия, редовно написани домашни изпити се взимат, повярвайте ми!

Ще се свържем с вас в най-скоро време
×
×

Cart

0

Добавени продукти