Обучения в група

Препоръчва се според проблематиката на човек, само след лична консултация или след презентация „ДУ с отворени врати“ на даденото обучение. За по-бързо запознаване с проблематиката на личността и обществото както и придобиване на специални умения за работа с подсъзнанието и реализация на потенциала на човек.

Семинар 1

Въведение в квантовата психология

Разчитане на личностна програма по зачатие, подсъзнателни импулси и изграждане на директна връзка съзнание-подсъзнание.

Семинар 2

„Регресия на зачатието“

Семинар за връзката на духа с тялото, избора на род и семейство, име и жизнена пътека.

Семинар 3

Цикли и етапи

В изграждането на личността в материалния свят. Хора с изявени и нетърпящи отлагане семейни проблеми и с наследствени заболявания.

Семинар 4

Циклите в годината

Създаване и реализиране на желания и тяхното синхронизиране с годишните цикли на партньора

Семинар 5

Партньорски връзки

За смисъла и възможностите на връзките през трите периода на израстване на личността в живота. Кога, с кого и как се реализират връзки в новото време, аномалиите.

Семинар 6

Трите етапа

Обобщаващ семинар за от къде идвам и сега накъде

Семинар 7

Психика на цялото

Или как да събудите нерелизираният си потенциал във вас. Структура и енергийност на деня.

Семинар 8

Нива на съзнание

Свръх съзнателен човешки разум и Ниво на Обществено Съзнание

Семинар 9

Тялото, духа и опитностите

За възможностите на тялото, силата на духа и опитностите на душата

Индивидуални обучения

Често проблематиката ни затрупва и блокира тотално хода на живота

В такива случаи се налага и индивидуално обучение. То се базира на личностните достижения, родовата проблематика изявена или пазена в тайна, нереазбрана или липсваща, проблемите на обкръжаващата ни реалност, които не винаги отчитаме правилно и на посоката в която човек трябва да бъде предвижен в съответствие с личностната си програма. Създават се модели, които са с цел получаване на опитност за работа с дадена проблематика. Модели се обезстойностяват при получаване ан нужната опитност и човек започва да ползва тази опитност във всички области на живота. За подробности няма как да ви бъдат дадени, понеже програмите са строго индивидуални и тук всякакви модели и клишета липсват. Работи се с вашите проблеми, с вашата информация и достижения и резултатите са ваши, чрез които в последствие променяте всички обеми в които левитирате(личност е първото, семейство(ново и старо) работа и общество).

Модули

Модули по предварителна заявка за управление на бизнеса и структуриране на колектива.

Изнесено обучение

За хора с натоварено ежедневие, наши емигранти и семейства с проблемни връзки или дете се препоръчва пет дневен модул сред природата в избрано от нас място. В рамките на тези пет дни ще имате 4ч. всеки ден групови занимания, като в останалото време ще се провеждат лични консултации, изготвяне на индивидуални програми, индивидуални сеанси за решаване на лична проблематика, медицински или други изследвания и лекции.

Анонимна

Мислех че съм готова за промяна исках да я вкуся повече от всичко! Мислех че като с вълшебство тя ще бъде привнесена отвън , ще си я купя като ново бижу и ще се накича с нея! Промяната се оказа процес който вижда хората без маски, пълни очите ти със сълзи, къса връзки, затваря врати, изтрива хора и така те води към новото, непознато често неподозирано предизвикателство!!!Аз лично много ритах,ревах, често виках,спорих и отричах НО с помощта на Ковачганев (който е железен) се научих да вървя! Научих се да говоря,да спя, да се разчитам правилно, да се оповавам на себе си, защото добре познавам коя съм и какво умея, да знам цената си, казвам „не“, да се огъвам вместо да се чупя на парчета! Научих че всеки който иска новото трябва да познава старото, миналото си, да се оповава на семейството си и да знае кой кой е защо е тук! Вальо, Много ти благодаря!

Анонимен

Научих че понякога да понесеш истината е по-лесно от колкото да се луташ в лъжи, да паднеш е повод да се снишиш, че за да държиш главата си гордо вдигната трябва да знаеш кой от твоите предци те е повикал за да промениш пътеката по която е вървял един род! Че всеки от нас има път и никой и нищо не трябва да спира стремежа ти да се променяш и израстваш!!! Научих че всеки има право на избор!

Анонимна

Важните за нас хора се срещали случайно, ако изобщо някой все още вярва в „случайностите“. Винаги съм била недоверчива и слушаща с недоверие онова,което чувам.
Г-н Ковачганев, а за мен Вальо ми показа, че можеш да имаш приятел и събеседник, който ти мисли доброто с цялото си сърце и желае да си щастлив. Познавам го от почти четири години и сигурно от 365Х 4 мои обаждания, нито веднъж не ми отказа разговор, минутка приятелско мълчание или споделен смях на някоя моя щуротия.
След срещите ми с него се случиха промени с мен. Боли, късаш се, ревеш, сякаш ти се смъква старата кожа, за да излезе новия слой над нея. Казвах си: Не, не може промяната да е толкова болезнена, не знаех да вярвам ли на процеса, движа ли се изобщо?
Вальо винаги е до мен, макар, че не го виждам често, съвременните технологии правят връзката възможна. Уча се и имам много какво да науча. Бях далеч от старта преди да се запозная с него, но заедно намерихме посоката, която да следваме. Той ме учи да мисля, да оценявам себе си първо, а след това останалите в конкретната ситуация. Не си мислете, че един час консултация или две обаждания ще променят живота ви, защото това е процес, който изисква желание за развитие, реализация и растеж. Затягайте коланите, ние сме едни ученици, а тук е училището. С общи усилия, редовно написани домашни изпити се взимат, повярвайте ми!

Ще се свържем с вас в най-скоро време
×
×

Cart

0

Добавени продукти