Последно сбогом с Човека и здравей Светеца!

Последно сбогом с Човека и здравей Светеца!

Дедо Добри ни напусна!

Лесно е да се наведеш и да се сбогуваш с изстиналият труп скоро напуснат от духа. Духът, който се бе успокоил още приживе, изчистен и подреден в приемането на света на Дедо Добри.

Тия хора, дето постигат подреденост в мислите си и душата умира приживе, а връзката между тяло и дух става директна, те са мъдреците в нашият жив свят. Жив, защото в смъртта живот няма! Там няма колебания, защото няма душа да се колебае, да преживява и да страда, там всичко протича по законите на Бог, на познатите и на физиката закони на които са подвластни вълните. Там няма минало и настояще а само процес на разпадане и изчистване. Изчистване от незавършените вибрации от илюзии и заблуди на което е подвластно само тялото, объркано от нашите представи за живота, плътски желания и терзания. Но в другия свят няма живот с картинки, разговори, драми и припирни, там всичко се разпада и мълчи хармонията-вечно ехо почва!

А сега за светеца. Подредил мислите си, той освобождава тялото от излишните терзания и болки в желанието да изиграе друга роля и да бъде на друго място. Човек става Той още приживе и то с цялата си енергия и така получава съвършенството на живота. След като духът напусне тялото, то тялото остава подредено в перфектната си форма, не се разпада и се превръща в мощи, а духът излиза с цялоСт и той не се разпада и са в абсолютен енергиен балас с тялото, едно единно цяло!

Сега е лесно да се наведеш , да коленичиш дори и да признаеш Дедо Добри за светец, няма опасност да стане от ковчега и да ти напомни къде бъркаш в своите помисли и амбиции и тайни желания. Но колко се наведоха и го чуха приживе. И аз съм пускал тежки монети в неговата ръка, да си призная не съм посмял да си говоря с него. Та какво мога и да му кажа аз смъртника, подгонил своите проблеми и в битка с безразсъдството на подивелия елит на фона на изгубил представа за реалността народ, как да опазя и възпитам децата си!? Не съм се осмилявал да го знаимавам с моите теми, та какво ли и можеше да ми каже за това, законите на енергията ги зная и аз, но решенията и дали ти стиска да застанеш зад тях или е по лесно да се ослушаш в мрака и да очакваш да ти се размине.

„Храста казал на дървото…“ би изпял оня бард Васко-кръпката
Реалността не е сън, че да ти се размине! Много хора тогава го подминаваха с надменост и се правеха на благодетели с лицемерна щедрост пускайки шепа монети или книжни знаци , частица от откраднатите милиони в ръката на този простоват човечец за тях който бе глупак. И на изток има едни , дето седят пред храма с една купичка на синджир и чакат по един черпак ориз от храма-самани ги наричат. И те са пример за това колко малко трябва на човек, че да оцелее тялото и че всичко останало с което сме се накичили не според сезона е суета, алчност и заблуди!

Сега същите тия се редят на опашка да оплачат напусналата ги възможност да се правят на благодетели и от време на време да могат да се почувстват велики надсмивайки се над нищетата на стареца. А сега!?
Не му завиждам на дедо Добри задето го обявиха на Светец. Сега що народ ще му пише писма с желания, ще го моли да ги представи пред Бог и да се сбъднат техните нищожни за Бог желания, алчни и подли помисли облечени в лъскави одежди и носещи клеймо „добро“ като намерение. Абе който се е оставил да страда приживе ще го тегли и оттатък, но да не бъркаме смирение с примирение другари!

Не ти завиждам Дедо Добри, само да ги четеш тия писма и да им слушаш желанията всеки жив човек би откачил!
Нека се смирим, да се наведем и да станем хора, да събудим човешкото у нас и да признаем правото и на другите да са хора. Спрете да се правите на елит! Има даже и такива курсове за елитарност, нещо подобно на онанизъм на публично место. Има и такива NLP курсове и програмиране, където пък и ще ви променят спрямо желанията ви(заблудите да си го кажем направо), а дали това ще е в синхрон с личностната ви програма по зачатие…

Можете и да се квантово синхронизирате по мислите и разбиранията на подивели да развяват ръце и простотия разни западни или още по лошо, нашенски манипулатори и куп още простотии каращи те да се откажеш от кармата на род, народ а и защо ти е и в твоята карма да страдаш!? Защо да се съобразяваш с законите на Бог и защо ти е да знаеш какво е тяхното проявление тук в света на материалното проявление!? Я карай хедонистично и му таковай майката на всичко!

Но когато дойде време, и точно за такива идва безвреме, и се отвори гроба…
Дедо Добри е светец, но моля ви не го натоварвайте и с вашите простотии! Борете се с тях сами по почина на Добри!

Всички сме хора и Исус е наш брат а не наш Бог, всички можем да постигнем божественост в тяло, стига да се научим да спазваме законите божии поне в дадена област на проявлението на материята на фона на вълните.

Да се преклоним пред Дедо Добри човека и да оставим да си почива духът на светеца!

Вашият коментар

Анонимна

Мислех че съм готова за промяна исках да я вкуся повече от всичко! Мислех че като с вълшебство тя ще бъде привнесена отвън , ще си я купя като ново бижу и ще се накича с нея! Промяната се оказа процес който вижда хората без маски, пълни очите ти със сълзи, къса връзки, затваря врати, изтрива хора и така те води към новото, непознато често неподозирано предизвикателство!!!Аз лично много ритах,ревах, често виках,спорих и отричах НО с помощта на Ковачганев (който е железен) се научих да вървя! Научих се да говоря,да спя, да се разчитам правилно, да се оповавам на себе си, защото добре познавам коя съм и какво умея, да знам цената си, казвам „не“, да се огъвам вместо да се чупя на парчета! Научих че всеки който иска новото трябва да познава старото, миналото си, да се оповава на семейството си и да знае кой кой е защо е тук! Вальо, Много ти благодаря!

Анонимен

Научих че понякога да понесеш истината е по-лесно от колкото да се луташ в лъжи, да паднеш е повод да се снишиш, че за да държиш главата си гордо вдигната трябва да знаеш кой от твоите предци те е повикал за да промениш пътеката по която е вървял един род! Че всеки от нас има път и никой и нищо не трябва да спира стремежа ти да се променяш и израстваш!!! Научих че всеки има право на избор!

Анонимна

Важните за нас хора се срещали случайно, ако изобщо някой все още вярва в „случайностите“. Винаги съм била недоверчива и слушаща с недоверие онова,което чувам.
Г-н Ковачганев, а за мен Вальо ми показа, че можеш да имаш приятел и събеседник, който ти мисли доброто с цялото си сърце и желае да си щастлив. Познавам го от почти четири години и сигурно от 365Х 4 мои обаждания, нито веднъж не ми отказа разговор, минутка приятелско мълчание или споделен смях на някоя моя щуротия.
След срещите ми с него се случиха промени с мен. Боли, късаш се, ревеш, сякаш ти се смъква старата кожа, за да излезе новия слой над нея. Казвах си: Не, не може промяната да е толкова болезнена, не знаех да вярвам ли на процеса, движа ли се изобщо?
Вальо винаги е до мен, макар, че не го виждам често, съвременните технологии правят връзката възможна. Уча се и имам много какво да науча. Бях далеч от старта преди да се запозная с него, но заедно намерихме посоката, която да следваме. Той ме учи да мисля, да оценявам себе си първо, а след това останалите в конкретната ситуация. Не си мислете, че един час консултация или две обаждания ще променят живота ви, защото това е процес, който изисква желание за развитие, реализация и растеж. Затягайте коланите, ние сме едни ученици, а тук е училището. С общи усилия, редовно написани домашни изпити се взимат, повярвайте ми!

Ще се свържем с вас в най-скоро време
×
×

Cart

0

Добавени продукти