Регламент (ЕС) 679/2016 г. (GDPR – общ регламент за защита на личните данни). Влязъл е в сила, но в България и всички държави членки ще се прилага след 25 май 2018. Нормативната уредба е по Закона за защита на личните данни и Наредба № 1 от 30 януари 2013 г.за минималното ниво на технически и организационни мерки и допустимия вид защита на личните данни. Трябва да се знае, че всичко е лични данни и е задължително за всяко физическо лице да се запознае с регламента или поне закона. Имаме права, а институциите доста правила, които трябва да спазват. Фейсбук също. Регламентът е дълъг, но препоръчвам на всички грамотни хора да се запознаят поне със закона и наредбата. Легалната дефиниция на чл. 2, ал. 1 от ЗЗЛД, – лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. Обхващат се данни от всякакво естество, които сами или в съвкупност с други данни могат да доведат до еднозначна идентификация на конкретно физическо лице.

Тази политика за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от начина, по който тяхната лична информация се използва онлайн. Моля, прочетете внимателно нашата декларация за поверителност, за да получите ясно разбиране за начина, по който събираме, използваме, защитаваме или по друг начин се справяме с вашата лична идентификация в съответствие с нашия уебсайт.

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия блог или уебсайт?

Когато поръчвате или се регистрирате на нашия сайт, може да бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер, IP адрес или други.

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате на нашия сайт, направите поръчка, абонирате се за нашият бюлетин, попълните формуляр, използвате Facebook Messenger Live Chat приставката или въведете информация на нашия сайт(Например: напишете коментар на статия от блога). Когато ни предоставяте обратна връзка относно нашите продукти или услуги.

Как използваме вашата информация?

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, абонирате за нашия бюлетин, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

  • Да персонализираме вашето преживяване в сайта и да ни позволите да предоставим вида на съдържанието и продуктите, от които се интересувате най-много.
  • Да подобрим уебсайта си, за да ви обслужваме по-добре.
  • Да ни позволи да ви обслужваме по-добре в отговор на вашите клиентски изисквания.
  • Да поискаме оценки и прегледи на услуги или продукти

Как защитаваме вашата информация?

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само от ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията. В допълнение, цялата поверителна информация, която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL). Внедряваме различни мерки за сигурност, когато даден потребител подаде заявка, влезе, потвърди или достъпи информацията си, за да поддържаме безопасността на вашата лична информация. Всички транзакции се обработват от доставчик на шлюзове и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.

Използваме ли “бисквитки”?

Да. “Бисквитките” са малки файлове, които сайт или доставчик на услуги прехвърлят на твърдия диск на вашия компютър през вашия уеб браузър (ако разрешите), който позволява на системите на сайта или доставчика на услуги да разпознават вашия браузър и да вземат и помнят определена информация. Те също така се използват, за да ни помогнат да разберем вашите предпочитания въз основа на предишни или текущи дейности на сайта, което ни позволява да ви предоставим подобрени услуги. Също така използваме “бисквитки”, за да ни помогнат да съберем обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействието на сайта, така че да можем да предложим по-добри практики и инструменти в бъдеще. Използваме “бисквитките” за:

  • Помнене и обработване на продуктите в пазарската кошница.
  • Разбиране и запазване на предпочитанията на потребителите за бъдещи посещения.
  • Събиране на общи данни за трафика в сайта и взаимодействието със сайта, за да предлагаме в бъдеще по-добри практики и инструменти в сайта.
  • Възможно е също да използваме надеждни услуги от трети страни, които проследяват тази информация от наше име. Научете повече. 

Можете да изберете да предупреждавате компютъра си всеки път, когато се изпраща “бисквитка”, или можете да изберете да изключите всички “бисквитки”. Направете това чрез настройките на браузъра си. Ако изключите “бисквитките”, това няма да повлияе на потребителското приживяване.

Разкриване от трети страни

Ние не продаваме, не търгуваме и не прехвърляме на външни лица вашата лична информация.

Връзки на трети страни

Понякога по наша преценка можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно не носим отговорност и за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всякаква обратна връзка относно тези сайтове.

Продукти от трети страни: Facebook Messenger chat приставката.

Facebook Pixel

Facebook Pixel се използва за Facebook Реклами и Facebook Анализ. Facebook също така приложи гъвкави начини потребителите да виждат и контролират начина, по който пикселът се използва на партньорските уеб сайтове. 

Можете да контролирате настройките си за поверителност от тук: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google

Рекламните изисквания на Google могат да бъдат обобщени от рекламните принципи на Google. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Не сме активирали Google AdSense на нашия сайт, но бихме могли да го направим в бъдеще.

Как сайтат ни обработва Do Not Track сигнали?

Ние почитаме Do Not Track(“Не проследявай”)  сигналите и Do Not Track и не проследяваме, инсталираме “бисквитки” или използваме реклама, когато има активиран механизъм на браузъра “Не проследявай” (DNT).

Сайтът ни позволява ли проследяване на поведението на трета страна?

Също така е важно да отбележим, че не разрешаваме проследяване на поведението в сайта от трета страна.

За да виждате съдържанието е необходимо да се абонирате.

За пълен достъп до съдържанието е необходимо да влезете в профила си

За да получавате нови статии, предстоящи събития и интерсна информация се абонирайте.

×
×

Cart

0

Вашите продукти