logo
Изгубеният фараон

Изгубеният фараон

13,00 лв.

Животът е училище за духа. В тялото, което е избрал, той се запознава със законите на материалния свят чрез преминаване през сложни ситуации, изграждане на нови и потвърждаване на стари връзки. Всичко в тялото на човека е в единна взаимовръзка с програмата ни по зачатие и би трябвало да реагира съвсем адекватно на всяка ситуация, в която попадаме  Но!? Но моделите в съзнанието ни не винаги са в състояние да ни помогнат да се реализираме и да вземем максимума от предоставената ни ситуация. Причината за това е още твърде ниското ниво на обществено съзнание.

И Земята е своеобразно училище, приемаща духове от различни измерения. Това я прави уникално средище на различни по вид цивилизации, оставили артефакти и митове от присъствието си тук. Други звездни хуманоидни съзнания изпращат в капсули техни духове за да се усъвършенстват и обогатят в това измерение, позволяващо бързо повишаване на интелекта. Не ние откриваме света, а откривайки себе си се осъзнаваме. Пътят на душите ни е земен, но за свръхсъзнателните духовете е отворена космичната шир.

В тази книга квантовият психолог Валентин Ковачганев отваря врати към едно старо знание, което човечеството, преоткривайки го, съгражда земния модел за развитие на съзнанието. Пред нас тепърва предстои да намерим пътеките в космоса, по които са дошли създателите ни.

Пожелавам ви приятно четене, дано помогнем на изгубените в информационните пространства и изпълнени с предположения да намерят себе си.